Pylades lanceert Natuurlijk CRM voor het MKB – oplossing voor bedrijven die snel met Microsoft Dynamics CRM Online aan de slag willen 

PyladesNatuurlijk CRM voor het MKB is door Pylades opgericht door de toenemende vraag vanuit het midden- en kleinbedrijf op enerzijds een gebruiksvriendelijk CRM systeem en anderzijds een korte en praktijkgerichte implementatie aanpak. Met de Quick Start aanpak van Natuurlijk CRM voor het MKB kunnen organisaties in het MKB na 5 dagen aan de slag met Microsoft Dynamics CRM voor zowel Online in de Cloud als in eigen beheer.

Na 5 dagen aan de slag met Microsoft Dynamics CRM Online

Organisaties in het MKB zijn doorgaans praktijkgericht en zitten niet te wachten op langdurige en kostbare implementatietrajecten. Daarom adviseert Natuurlijk CRM voor het MKB organisaties in het midden- en kleinbedrijf eerst een kortdurende implementatie te realiseren waarbij alleen de belangrijkste functionaliteit wordt ingericht. Hierdoor kan de organisatie snel aan de slag en medewerkers in korte tijd alvast ervaring op doen. Door gedoseerd functionaliteit te implementeren, is het behapbaar voor medewerkers, beklijft het beter én wordt de belangrijkste functionaliteit ook écht toegepast. Dit draagt bij aan het verkrijgen van draagvlak en acceptatie. Diverse MKB organisaties waaronder IT-Creation, Verenining ION en Pointlogic hebben daarom ook gekozen voor de Quick Start aanpak en zijn inmiddels succesvol live.

Optimaliseren op basis van eigen praktijkervaring

Zodra de juiste ervaring met Microsoft Dynamics CRM Online is opgedaan en medewerkers tegen functionaliteit aanloopt die wordt gemist, is het tijd om te optimaliseren middels de Solid Step Up. Door de eigen praktijkervaring heeft de organisatie een goed beeld gekregen op welke punten er geoptimaliseerd kan worden. De uitdaging om Microsoft Dynamics CRM Online verder op de organisatiebehoefte af te stemmen, gaat Natuurlijk CRM voor het MKB graag aan. Hierdoor wordt geen overbodige functionaliteit ingericht en zo wordt gezamenlijk overbodige kosten, tijd en moeite bespaard.

Kiezen voor Microsoft Dynamics CRM Online betekent kiezen voor de marktleider in het MKB segment. Samen met de Quick Start aanpak van Natuurlijk CRM voor het MKB kunnen organisaties in het MKB gebruikmaken van een gebruiksvriendelijk CRM systeem waarmee men binnen 5 dagen aan de slag is. In deze behoefte voorziet Natuurlijk CRM voor het MKB.