Bron: Persberichten

ProRail werkt met ruim 4000 medewerkers aan de bereikbaarheid van Nederland door te zorgen voor een optimaal spoornetwerk. Dat vraagt om een goed onderhouden spoor en optimale benutting van de beschikbare capaciteit. Maar ook om een veilige, soepele treinenloop. Verantwoordelijk werk dus, dat vaak gepaard gaat met complexe vraagstukken. Om dit verantwoordelijke werk richting te geven en uit te voeren, is de HR-strategie gebaseerd op een proactieve en klantgerichte ondersteuning van de business.

Volledige integratie
“Onze huidige organisatievraagstukken vragen om efficiencyslagen en kostenbeheersing op de inhuur”, zegt Godfried Koevoets, Manager HR Services & Staffing. “Door te kiezen voor de Total Resource Solution maken we een aantal grote slagen door diverse processen in één omgeving samen te brengen. Het systeem integreert volledig met ons huidige ICT-landschap en sluit daarmee naadloos aan op onze bedrijfsstrategie.”

De Total Resource Solution combineert de jarenlange kennis van zowel Connexys, Nétive en TheNextFlex in één SaaS-applicatie op basis van de bewezen Force.com technologie . Inkoop, recruitment, HR, mobiliteit en de managers werken in de innovatieve oplossing met elkaar samen en hebben zicht op het totale proces van in-, door- en uitstroom van personeel.

SAP gecertificeerde koppeling
Het systeem beschikt over een volledig SAP gecertificeerde koppeling en integreert volledig met de door ProRail gebruikte SAP eHRM-omgeving “Mijn Personeelszaken” en SAP SRM. Daarnaast wordt het systeem ook gekoppeld aan www.werkenbijprorail.nlwww.prorail.nl, de interne vacaturesite en diverse externe jobsites.

De aanvragende managers dienen hun verzoeken in via hun eigen SAP systemen. Recruiters op hun beurt, doen hun werk binnen de applicatie. Ook de afdeling mobiliteit gaat binnen de applicatie werken om zo de doorstroom van intern personeel te optimaliseren. Dit alles komt de gebruiksvriendelijkheid ten goede én brengt aanzienlijke tijdsbesparingen met zich mee op procesmatig en administratief vlak. Medio maart wordt de Total Resource Solutons door The Next View geïmplementeerd en aangesloten op de bestaande ProRail systemen. De oplossing wordt in één keer live gebracht voor alle gebruikers.

Over ProRail
ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. ProRail zorgt er ervoor dat elke dag, 24/7, 1 miljoen treinreizen worden gemaakt en 115.000 ton goederen op hun plaats van bestemming komen, over 7000 kilometer spoor.
www.prorail.nl

Over de Total Resource Solution
De Total Resource Solution is een State-of-the-Art SaaS-oplossing voor de ondersteuning van Recruitment, Mobiliteit en Inhuur op basis van het Force.com Cloud platform. De Total Resource Solution is SalesForce en SAP Service Partner. De software integreert volledig met SAP. De Total Resource Solution heeft kantoren in Rotterdam, Rijswijk en ‘s-Hertogenbosch en telt 25 medewerkers.
www.totalresourcesolution.nl