2013 staat voor Profix in het teken van de vernieuwing. Profix IT Solutions heeft de afgelopen periode veel tijd besteed aan nieuwe oplossingen, nieuwe dienstverlening en nieuwe inzichten.  Bij deze vernieuwingsslag heeft ook de huisstijl een frisse verandering ondergaan. Dit, omdat dit geheel past in de nieuwe lijn van vernieuwing van Profix IT Solutions. De nieuwe pay-off staat voor onze oplossingen en dienstverlening: wij willen graag IT simpel houden! Het leveren van kwalitatief hoogwaardige softwareoplossingen zonder dure SLA’s mét een hoge servicegraad, staat hierbij voorop, oftewel : keep it simple!

Vanaf heden is de nieuwe website van Profix IT Solutions in de lucht. Deze is compleet vernieuwd, zodat ook onze website weer klaar is voor de toekomst. Op de website is de dienstverlening overzichtelijk ingedeeld in drie categorieën, te weten Profix AGF Software, CRM Software en overige maatwerksoftware. Het systeem is gekoppeld aan een CMS systeem, waardoor bezoekers nog makkelijker en sneller van informatie kunnen worden voorzien. Profix zal hier regelmatig met meer nieuws informeren over de softwareoplossingen en dienstverlening. De nieuwe website is nog maar net in gebruik en zal dus de komende weken meer vorm gaan krijgen. Houd onze website dus goed in de gaten!

Profix AGF softwareoplossing gelanceerd
Profix IT Solutions heeft daarnaast een nieuwe Profix AGF softwareoplossing gelanceerd. De nieuwe Profix AGF Software oplossing is compleet nieuw geschreven met de nieuwste technieken die er momenteel beschikbaar zijn en ontwikkeld m.b.v. eigen ontwikkelde tools, waardoor we snel aanpassingen en maatwerk kunnen maken. De software is dan ook weer klaar voor de toekomst. De focus van onze Profix AGF software ligt op flexibiliteit, snelheid en gebruiksgemak. Zo zijn de in- en verkoopschermen volledig flexibel in te richten, waardoor gebruikers zelf mede kunnen bepalen hoe u zo makkelijk mogelijk uw handelingen kunt verrichten.

De financiële afhandeling van de AGF-handelsprocessen gebeurt in veel gevallen onder minder tijdsdruk en kan daarom op een later moment afgehandeld worden. De keuze om dus weer te koppelen met gangbare boekhoudsystemen, in plaats van deze financiële software zelf na te bouwen, wordt hiermee nogmaals gerechtvaardigd. Wij focussen het AGF-handelsgedeelte en de boekhoudsystemen  op hun expertise. Daarnaast geeft het klanten meer flexibiliteit bij eventuele correcties (wat in de AGF toch aan de orde van de dag is!). Een financiële correctie hoeft dan ook pas plaats te vinden als een factuur definitief in de boekhouding staat.

Door gebruik te maken van de laatste nieuwe technieken en tools, zijn er nog meer aanvullende mogelijkheden beschikbaar geworden. Zo is het mogelijk om Dashboards te gebruiken en KPI’s te definiëren. Op deze wijze kunnen gebruikers informatie makkelijk beschikbaar maken en daarop sturen. Middels Business Intelligence technieken kan men bijvoorbeeld Pivots aanmaken en zo realtime het  managementinformatie samenstellen.

Nieuwe dienstverlening
Naast het maken van een compleet nieuwe softwareoplossingen heeft Profix de afgelopen periode  ook nagedacht hoe we  u als (toekomstige) klant nog beter van dienst kunnen zijn. We kennen bij Profix IT Solutions nu al een hoge servicegraad, maar daar willen we nog verder ingaan: uitstekende AGF Software voor een vast bedrag per maand. U weet zo precies wat u jaarlijks kwijt bent aan uw AGF software en de investering is gespreid over het jaar. Wilt u toch liever op een traditionele manier gebruik maken van onze Profix AGF Software, bij Profix IT Solutions denken we graag met u mee, want net zoals onze flexibele AGF oplossing is de dienstverlening van Profix IT Solutions flexibel.

 

Bron: Profix