Prodware is er als eerste in geslaagd een Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) te ontwikkelen dat samenwerkt met elk ERP-pakket. Dit maakt het uiterst complete ECD van Prodware beschikbaar voor elke zorginstelling in Nederland. Het ECD van Prodware past naadloos in alle bestaande bedrijfssoftware zoals Microsoft Dynamics NAV/AX, Oracle, SAP, Baan, Sage, Exact.

In mei 2013 was Prodware ook al de eerste die Microsoft HealthVault in zijn ECD opnam. Hierdoor kunnen cliëntgegevens uit andere systemen, met HealthVault als brug, in het eigen Elektronisch Cliënten Dossier worden opgenomen. Het ERP-onafhankelijke platform kwam daarmee al in zicht, maar de essentiële onderdelen van ERP ontbraken. Inroosteren en andere planningsfuncties, monitoring, terugkoppeling, registratie en facturatie, zijn niet mogelijk met HealthVault.

Alles in één

Het nieuwste ECD dat Prodware op de Zorg & ICT beurs van 2014 introduceert, is het meest geavanceerde pakket dat momenteel beschikbaar is. In de kern is het een Client Volg- en Ondersteuningspakket (CVO) dat geheel op Microsoft technologie is gebaseerd. Daardoor past het van nature in de reguliere Microsoft kantoorautomatisering en biedt het medewerkers die gewend zijn aan Microsoft Office, de bekende manier van werken. Op deze basis heeft Prodware hoogwaardige software ontwikkeld die voorziet in alle mogelijke behoeften van cliënten in de zorg en alles en iedereen daaromheen.

Nieuw aan deze jongste versie van Prodware Healthcare Solutions, is dat het CVO/ECD-deel van de oplossing via ingebouwde layering (ESB Enterprise Service Bus) naadloos kan worden aangesloten op willekeurig welk ander ERP-pakket dan ook.

Rob Schaart, Directeur Healthcare Prodware

Ons ECD heeft een reisstekker gekregen. Waar je ook bent & wat je ook wilt, kan je alles eraan koppelen.

Prodware Nederland is er trots op dat het als onderdeel van de grootste Microsoft Business Solutions partner in Europa, de voortrekkersrol heeft waar het om IT in de zorgsector gaat.