ProdwareBilfinger Industrial Services België/Nederland sluit een langetermijncontract af met Prodware Benelux voor de levering en implementatie van de HRM- en salarisoplossingen van Mercash. Het wordt geïmplementeerd op Microsoft Dynamics NAV en ondersteunt de processen van Bilfinger Industrial Services van België en Nederland.

“Microsoft Dynamics NAV biedt veel mogelijkheden om processen tot in detail te ondersteunen. Maar op het gebied van HRM en Salaris zijn er beperkingen. Onze softwaremodules, die naadloos aansluiten op Microsoft Dynamics NAV, geven de gewenste invulling aan die beperkingen. Uitgangspunt en doel hierbij is het realiseren van een vlekkeloze personeels- en salarisadministratie”, vertelt Wouter Bakker, directeur Mercash.

“De juiste medewerkers dienen op het juiste moment toegang te hebben tot de juiste informatie. Wij waren op zoek naar software die dit ondersteunt”, vertelt Rachel Konings, Projectmanager Bilfinger Industrial Services.

Konings vervolgt: “Met de oplossingen van Mercash kunnen wij tijd en kosten besparen rondom onze HR- en salarisprocessen. Ook verhogen wij ons interne serviceniveau. Door personeelsgegevens en routinematige HR-taken te automatiseren, krijgt niet alleen HR maar krijgen ook onze managers meer tijd en ruimte voor de procesmatige kant van hun functie. Dit verhoogt de output en het rendement van de onderneming. Prodware heeft zich in eerdere projecten als uitstekende partner getoond. We zijn ruimschoots tevreden over de expertise van de consultants die tijdens de aanloop bij ons over de vloer zijn geweest.”

“De implementatie van dit project is na grondige voorbereidingen, in samenwerking met onze partner Mercash, tot stand gekomen. Het is een mooie uitbreiding van onze bestaande samenwerking met Bilfinger Industrial Services. Wij zijn trots op en blij met het wederom in ons gestelde vertrouwen”, sluit André Sliedrecht, Managing Director Prodware Benelux, af.

Bilfinger Industrial Services België/Nederland
Bilfinger Industrial Services België/Nederland is de industriële benchmark voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets. De activiteiten als isolatie, steigerbouw, rope access, conservering, tracing, asbestverwijdering, vuurbescherming en lawaaibeheersing zijn afzonderlijk inzetbaar, maar worden ook multidisciplinair aangeboden. De organisatie van Bilfinger Industrial Services in België/Nederland bestaat uit 1400 werknemers. Daarnaast zijn er nog eens 1000 mensen werkzaam in de onderaanneming.

Bilfinger Industrial Services België/Nederland maakt onderdeel uit van de divisie ‘Insulation, Scaffolding & Painting’ binnen het Duitse engineering en services concern Bilfinger SE. Wereldwijd werken er bij Bilfinger SE 74.000 mensen, waarmee in 2013 een omzet van € 8,5 miljard werd gehaald.