Glovia G2 ERPnieuw ERP systeem bij fabrikant hoogwaardige machines

PMB-UVA International behoort sinds 2003 tot de VDL Groep en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en service van hoogwaardige machines voor de tabaks- en verpakkingsindustrie. De machines worden onder andere geleverd aan de sigaren-, levensmiddelen-, dierenvoeding- en wasmiddelenbranche. PMB-UVA heeft gekozen voor GLOVIA G2 van Glovia International om alle kritische bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen.

“De uitgebreide standaard-functionaliteit voor machinebouwers, gebruiksvriendelijkheid en korte implementatietijd hebben ons voor GLOVIA G2 doen kiezen”, aldus bedrijfsleider Peter Bulters. “We liepen steeds vaker tegen de beperkingen van het oude ERP-systeem aan en probeerden dit op te vangen door allerlei losse Excel toepassingen. Met G2 beschikken we nu over één geïntegreerd pakket dat perfect aansluit op onze manier van werken.”

De gefaseerde implementatie van GLOVIA G2 is inmiddels gestart met een geplande go-live datum voor fase I in het eerste kwartaal van 2015. Daarna volgt een optimalisatie periode van 6 maanden waarin kleinere projecten gedurende deze fase II live zullen gaan. Een vijfentwintigtal personen zullen dagelijks gebruik gaan maken van GLOVIA G2.

 

Bron: Glovia EMEA