logo_SRC

SRC heeft een overeenkomst gesloten met PGZ International. PGZ International gaat SRC-PDM gebruiken om productinformatie te beheren en met afnemers te delen via de GS1 DAS datapool. SRC-PDM is gericht op het efficiënt centraal beheren van productinformatie, verminderen van fouten en eenvoudige synchronisatie met doelsystemen.

In de Doe-Het-Zelf sector groeit de vraag naar artikelinformatie vanwege procesoptimalisatie en e-commerce initiatieven. PGZ International is logistiek dienstverlener en ontwikkelaar van consumentgerichte concepten. PGZ Retail Concept en zustermaatschappij Feeder One focussen op de Nederlandse en Belgische markt.

De goede referenties en professionele indruk van SRC zijn voor PGZ International een belangrijke reden geweest om voor SRC-PDM te kiezen. ‘SRC-PDM steekt met kop en schouders boven andere software uit, onder andere vanwege de interface opties en de uitbreidingsmogelijkheden’, zegt Huug Seelig van PGZ International.

Arjan Sloot, directeur SRC System Integrators BV: ‘SRC is verheugd dat een toonaangevende speler in de Doe-Het-Zelf sector kiest voor SRC-PDM. SRC-PDM vindt gretig aftrek bij bedrijven die waarde hechten aan datakwaliteit. Zij onderkennen de commerciële kracht van goede productinformatie in de hele keten. We zijn blij daar een positieve bijdrage aan te leveren`.

SRC-PDM is de meest gebruikte software voor productinformatiebeheer en datasynchronisatie in Nederland. SRC-PDM ondersteunt de GS1 standaard en biedt een Product Informatie Management systeem en veel functionaliteit, zoals verschillende gebruikersrollen, autorisatie, mass update en monitoring. SRC-PDM is beschikbaar als licentie en als Software-as-a-Service (SaaS). Deze Cloud Computing variant wordt gehost door SRC.