Perfect for People, een toonaangevende consulting en services groep gespecialiseerd in het implementeren en onderhouden van SAP oplossingen en 100% dochter van SOA People, neemt de activiteiten van Intenzz Group over. De groep verstevigt hiermee haar positie als belangrijke speler in de Europese SAP consulting markt en versterkt haar positionering in het domein van HANA, BI en Mobility oplossingen.

Intenzz is gespecialiseerd in de SAP oplossingen HANA, BI (BW/BO) en Mobility. Met hun unieke kennis en proposities hebben zij binnen Europa de koppositie ingenomen op deze strategische SAP producten. Hierbij heeft Intenzz bij een grote groep internationale klanten succesvolle projecten gerealiseerd.

Met Intenzz zal Perfect for People en daarmee SOA People haar positie in de bestaande markten in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland verder versterken en haar technisch en functioneel aanbod rond SAP verder uitbreiden.

Martin Hoost, directeur van Intenzz Group:

“We zijn erg gelukkig en trots met de aansluiting bij Perfect for People. We kunnen onze kennis en ervaring bundelen. Intenzz past qua cultuur, organisatie en aanpak uitstekend bij Perfect for People en SOA People. Deze stap geeft tevens ons de ruimte om gezamenlijk nog sterker in te zetten op innovatie.”

Ferdinand Clevers, general manager van Perfect for People:

“We zien veel voordelen in de bundeling van onze krachten. Of we het nu hebben over HANA, de nieuwe oplossingen S/4 HANA, de ‘BI/BO’ oplossingen of Mobility-oplossingen binnen SAP, binnen deze unieke combinatie hebben wij de expertise om alle vragen te beantwoorden en verwachtingen in te vullen van onze klanten op een innoverende en professionele manier. Dankzij de kennis en ervaring van Intenzz, verbreden, verdiepen en versterken we ons gezamenlijk portfolio.”

Bron: Perfect for People