PegasystemsPegasystems Inc. – de softwareleverancier met strategische bedrijfsapplicaties voor toonaangevende organisaties wereldwijd, lanceerde gisteren tijdens PegaWORLD in Orlando Pega 7 Express. Pega 7 Express is qua ontwerp en ontwikkeling een vereenvoudigde versie van het Pega 7 Platform. Gebruikers vanuit zowel de business als IT kunnen snel aan de slag, zonder uitgebreide training. Pega 7 Express is beschikbaar als een 30 dagen gratis ‘sandbox ‘-versie gehost in een multi-tenant cloud-omgeving van Pega 7.

Gebruikers kunnen met Pega 7 Express eenvoudige bedrijfsapplicaties bouwen en testen op het Pega 7 Platform, dat door de Global 2000 wereldwijd wordt ingezet voor bedrijfsbrede implementaties. Aangezien Pega 7 Express onderdeel is van het Pega 7 platform, kunnen applicaties gebouwd in Pega 7 Express naadloos overgaan op de volledige functionaliteit van Pega 7.

Pega 7 Express is door middel van visuele productdemo’s, video’s en tekstinstructies erg intuïtief in gebruik. Gebruikers hebben toegang tot de core mogelijkheden van Pega 7, waaronder een responsieve mobiele gebruikerservaring, voorbeeldcases en data, persoonlijke dashboards, ad-hoc rapportages, case management en dynamische routing. Pega 7 Express is toegankelijk vanaf elke browser, desktop of mobiel apparaat en zonder plug-ins van derden.

Bezoekers van PegaWORLD hebben de gelegenheid om Pega 7 Express te bekijken in het Tech Paviljoen en kunnen breakout sessies bijwonen om de mogelijkheden en voordelen van het platform te ervaren. Geïnteresseerden kunnen zich ook aanmelden voor toegang tot Pega 7 Express via het Pega Developer Network (PDN ) op het moment dat het in Q3 van 2015 breed beschikbaar is.

Pega 7 is beschikbaar in de cloud en ‘on premise’. Volgens een onafhankelijk onderzoek van Capgemini zijn organisaties met Pega 7 in staat om veranderingen acht keer sneller door te voeren dan met traditionele op Java gebaseerde applicaties. Met Pega’s nieuwste visuele tools kunnen bedrijven applicaties eenvoudig uitbreiden en aanpassen aan hun strategische zakelijke behoeften zonder te hoeven programmeren. Pega is erg schaalbaar zodat applicaties altijd kunnen functioneren conform de steeds veranderende behoeften van gebruikers, afdelingen, geografische regio’s en kanalen. Dit is waar bedrijven vandaag de dag behoefte aan hebben. Op basis van deze mogelijkheden kunnen bedrijven elke interactie automatisch aanpassen aan verschillende regio’s, producten, klanten en werknemers.

“We zijn erg blij met de lancering van Pega 7 Express tijdens PegaWorld om zodoende de kracht van ons unified platform te demonstreren aan een brede groep gebruikers. Dankzij deze proefversie kunnen gebruikers snel het potentieel van Pega 7 ervaren. Dit platform is bedoeld om bedrijfsapplicaties te bouwen en verder te ontwikkelen die voldoen aan de complexe en veranderende behoeften van grote organisaties.”

, aldus Derk-Jan Brand, directeur Pegasystems Benelux.

Bron: Pegasystems