Paul Ramakers benoemd tot Managing Director Business Solutions bij Exact

Exact heeft Paul Ramakers benoemd tot Managing Director Business Solutions en lid van de Raad van Bestuur. Hij

Exact heeft Paul Ramakers benoemd tot Managing Director Business Solutions en lid van de Raad van Bestuur.

Hij wordt verantwoordelijk voor de business unit die zich richt op het leveren van private cloud- en on-premise-oplossingen. De oplossingen bestaan uit geïntegreerde ERP-, financiële, CRM-, HRM- en BPM-software voor grotere bedrijven of meer complexe vraagstukken.

Paul Ramakers:

“Dit is een enerverende tijd voor Exact aangezien we op weg zijn een mondiale top drie-speler te worden die business software uit de cloud levert aan het mkb. Mijn carrière bij Exact begon bijna twee decennia geleden en sindsdien zijn we altijd in staat geweest om succesvol te transformeren en ons aan te passen aan steeds veranderende omstandigheden. Onze jarenlange ervaring in het ondersteunen van kleine en middelgrote bedrijven over de hele wereld, onze brede kennis van hun lokale en internationale bedrijfsprocessen en het niveau van onze technologische expertise, zorgen ervoor dat ik veel vertrouwen heb in de toekomst.”

Exact Online HandelRamakers werkt sinds 1995 bij Exact en heeft diverse leidinggevende functies bekleed, waaronder Managing Director Benelux en Corporate Strategy Director. In deze laatste functie richtte Ramakers zich op de toekomstige koers van het bedrijf en initieerde hij projecten die bijdragen aan de voorlopersrol van Exact met business software uit de cloud voor het mkb.

Erik van der Meijden, CEO Exact:

“Met zijn enorme kennis van de sector, het bedrijf, onze oplossingen en ons ecosysteem van partners, resellers en klanten, biedt Paul een geweldige mix aan ervaring die ons zal helpen onze ambitie waar te maken om een wereldwijde top drie-speler in business software uit de cloud voor het mkb te worden. Sinds 2003 is Paul altijd zeer nauw betrokken geweest bij het Exact reseller-netwerk. Dit netwerk is van onschatbare waarde voor de onderneming, want samen met onze partners willen we het internationale succes van ons private cloud-aanbod stimuleren.”

Bron: Exact