Parkvilla kiest Abecon Course CKV

Parkvilla, de organisatie voor kunst- en cultuureducatie in Alphen aan den Rijn, gaat haar bedrijfsvoering versterken met Abecon Course CKV. Dit is een compleet bedrijfsadministratiesysteem voor culturele instellingen op basis van Microsoft technologie. “Abecon Course CKV voorziet in al onze automatiseringsbehoeften met voor onze branche en bedrijf ontwikkelde standaardsoftware. De vele referenties en de intensieve samenwerking met Microsoft geven ons het vertrouwen dat de software doet wat zij moet doen, binnen het afgesproken budget. We hebben gekozen voor de instapversie, zodat we een snelle start kunnen maken”, aldus Willem van den Broek, directeur bij Parkvilla.

Over Parkvilla

Parkvilla is dé aanbieder van kunst- en cultuureducatie, filmhuisfilms en podiumvoorstellingen voor de bewoners van Alphen aan den Rijn en omgeving. Zo krijgt een grote groep kinderen, jongeren en volwassenen mogelijkheden om deel te nemen aan creatieve en cultureel kunstzinnige activiteiten met een hoog kwaliteitsniveau. De bedrijfsfilosofie is samengevat in de kernwaarden plezier, passie en professionaliteit; open, uitnodigend en uitdagend. De cultuuraanbieder bestaat uit de onderdelen Parkexpressie, Parkfilmhuis, Parkeducatie en Parktheater.

Over Abecon Course CKV

Abecon Course is de brancheoplossing voor Centra voor de Kunsten. Deze bewezen software is gecertificeerd door Microsoft en AMR Research (Gartner). Daarbij heeft Abecon een exclusieve mantelovereenkomst met KunstConnectie, de branchevereniging voor kunsteducatie en kunstbeoefening. Abecon is marktleider in automatisering van centra voor de kunsten. De ‘alles-in-één’ standaardoplossing omvat alle ondersteunende IT-functies voor kunst- en cultuureducatie: van het administreren van cursussen, cursisten, docenten, lesroosters, locaties en projecten tot en met de financiële afhandeling en rapportages. De software is gebaseerd op Microsoft technologie en eenvoudig toe te spitsen op de rollen en taken in muziekscholen, creativiteitscentra, volksuniversiteiten en gecombineerde instellingen.

 

Bron: Abecon