Pantheon neemt hosting EMIS overPantheon Automatisering BV heeft met ingang van 1 februari 2015 de hosting van het pakket EMIS overgenomen van Nocore BV. Met deze overname kan Pantheon EMIS-gebruikers maximale continuïteit, beschikbaarheid en performance aanbieden.  Pantheon bereikte eerder al een akkoord met UNIT4 over de overname van EMIS, een softwarepakket voor salaris- en personeelsadministratie.

Gespecialiseerd datacenter
Pantheon brengt de hosting over naar een nieuw IBM Power8 platform binnen een gespecialiseerd datacenter. ‘Dit datacenter garandeert een uptime van 99,98%. In Nederland is dat een maximaal te behalen resultaat,’ vertelt Hans Siekerman, commercieel directeur bij Pantheon Automatisering. ‘Voor EMIS-gebruikers heeft de overname als extra voordeel dat er maar een aanspreekpunt is. Een vertrouwde klantrelatie is de beste basis voor een goede, langdurige samenwerking.’

Cloud-proposities
Pantheon biedt haar EMIS-gebruikers de mogelijkheid om met EMIS in de cloud te werken. Pantheon heeft een langdurige samenwerking met IBM. De IBM i-omgeving is technologisch uitermate geschikt voor het opzetten van een cloud-omgeving, omdat security, provisioning en availability samengaan met de stabiliteit en de centrale architectuur van de IBM i-omgeving.

Bron: Pantheon automatisering