PantheonVanaf 16 april 2014 neemt Pantheon Automatisering Holding een gedeelte van de bedrijfsactiviteiten van Dexton Software Sarl over. Het gaat hierbij om het CRM-pakket Marketmaker. 

Marketmaker werkt op de IBM Power i-systemen, machines die perfect aansluiten bij het huidige aanbod van producten en diensten van Pantheon Automatisering.

Om alle huidige gebruikers van Marketmaker op de beste manier te kunnen blijven begeleiden, treedt één van de Dexton-consultants in dienst bij Pantheon Automatisering. Zo hebben klanten ook in de toekomst een vertrouwd gezicht om ze te adviseren over alles op het gebied van CRM en de IBM-systemen. Pantheon Automatisering vult die kennis aan met de eigen producten en diensten op het gebied van ERP-software. De huidige gebruikers van Marketmaker kunnen zo bij hetzelfde bekende bedrijf aankloppen met al hun automatiseringsvraagstukken.

Pantheon Automatisering is het perfecte onderkomen voor Dexton-software
“Dexton is verheugd dat we de support van onze trouwe klanten hebben kunnen borgen bij een gerenommeerde partij als Pantheon Automatisering. Dit geeft klanten de mogelijkheid om door te gaan met het gebruik van de Dexton-software met de volledige ondersteuning van het team van Pantheon”, aldus Jos Halkus van Dexton. Dexton zal zich in de toekomst volledig richten op de strategische ontwikkeling van de YourCore technologie.

Strategische zet om positie te versterken
De markt van de IBM Power i-systemen is in de afgelopen jaren steeds meer het domein geworden van nichespelers. Henk Lankman, algemeen directeur van de Pantheon Automatisering, vertelt waarom de overdracht van Marketmaker helpt om de marktpositie van Pantheon te versterken: “Pantheon wordt in de Power i-markt gezien als een partij die in staat is innovatieve en complexe Power i-trajecten met succes af te ronden. We begeleiden meer dan 300 relaties bij hun automatiseringsprocessen. Met de overname van Marketmaker verbreden we ons aanbod van producten en diensten en kunnen we onze reputatie als betrouwbare specialist ook op dat gebied waarmaken.”

Bron: Pantheon Automatisering