HOB_campagne_bannerIT-Matchmaker Nederland

Deze website is onderdeel van IT-Matchmaker Nederland, een toonaangevende organisatie die helpt bij het selecteren van bedrijfssoftware.

Software selectie is complex en risicovol

zeker wat betreft de omvangrijkere selectietrajecten. Zonder een goede voorbereiding kan er in dit stadium al veel mis gaan. Wij bieden u een aanpak en toolbox waarmee u uw selectie project tot een succes kunt maken en veel voorkomende valkuilen kunt voorkomen.

Onze dienstverlening bestaat uit het bieden van een zogenaamde bedrijfssoftware en -proces APK, een gratis selectiekeuzehulp, een tendermodule waarmee u leveranciers online uitnodigt een aanbieding te doen op uw project en waarmee u op efficiënte en transparante wijze de aanbiedingen kunt beoordelen, een contractreview, en tot slot een module om ook de implementatie in de grip te kunnen houden.

Alle diensten zijn modulair en u bepaalt zelf of u de inzet van één van onze expert wilt inschakelen.

Onafhankelijk advies

IT-Matchmaker ondersteunt bedrijven bij het selecteren van de best passende software oplossing bij de eisen. Wij opereren hierin 100% leveranciersonafhankelijk.

Sinds 2001

Het platform is in 2001 voor het eerst gelanceerd in de DACH-regio; hier is het uitgegroeid tot het meest toonaangevende platform. Het platform heeft in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en ook beschikbaar gekomen in Turkije en Nederland. Hierdoor is het enige Europese onafhankelijke platform voor het selecteren én contracteren van software ontstaan. Samen met onze partners houden wij de Europese softwaremarkt in de gaten en zorgen wij dagelijks voor actuele informatie.

Alle (grote) software partijen vertegenwoordigd

Op ons platform zijn software systemen opgenomen zoals ERP, CRM, Financieel, HRM, BI, DMS en andere software systemen. Op het overzichtelijke maar professionele platform kunnen bezoekers de basisgegevens van vele systemen vinden en na activering van een gratis profiel hun zoekprofiel aan de hand van best-practises matchen met de profielen van aanwezige systemen. Het is tevens mogelijk online een RFI/RFQ uit te zetten bij software leveranciers die voldoen aan de eisen. Met onze toolbox kunt u uiteindelijk de best passend oplossing voor uw organisatie selecteren.

IT-Matchmaker Nederland is een 100% leveranciers onafhankelijke organisatie met meer dan 13 jaar ervaring. Als onafhankelijk platform bieden wij informatie en de meest uitgebreide nieuwsbron voor softwaresystemen aan. De organisatie is Europees marktleider en blijft altijd streven naar verbetering.