OSN
OSN, specialist op het gebied van multifunctionele printers en digitale documentverwerking en dochter van Scholten Awater, heeft een partnership gesloten met 20/20 vision Software. OSN zal onder de eigen naam 20/20 Xspend aanbieden. Dit is een oplossing voor zogeheten purchase-to-pay processen waarmee veel (papieren) documenten zijn gemoeid, zoals productbestellingen en factuurverwerking.

20/20 Vision Software logo20/20 Xspend creëert zicht en biedt grip op de uitgaven in het gehele proces van inkopen tot betalen (purchase-to-pay). Als cloudoplossing is het modulair opgebouwd en schaalbaar. Bovendien zijn er geen grote investeringen nodig, maar worden er abonnementsvor
men aangeboden, zodat klanten per maand kunnen betalen.

Jerker Vulperhorst, manager Sales & Marketing, kijkt uit naar de vruchtbare samenwerking:

“OSN heeft zich al bewezen als een partij voor solution selling. Veel gerenommeerde organisaties werken al met OSN vanwege hun excellente kennis van IT-oplossingen. Daar komt nu kennis bij over de purchase-to-pay-applicatie 20/20 Xspend. De samenwerking is een mooie stap voorwaarts om de klanten van OSN te helpen in het purchase-to-pay-proces.”

Remy Tito van OSN zegt het volgende over de samenwerking:

“Met de propositie van 20/20 vision Software kunnen wij invulling geven aan de groeiende vraag naar slimme oplossingen rondom het gehele purchase-to-pay-domein. De cloudapplicatie 20/20 Xspend sluit perfect aan bij de strategie van OSN en de behoefte van onze relaties. We kijken uit naar de samenwerking.”

Bron: 20/20 vision Software