Nieuwsfeiten

 

 • Oracle en NetSuite sluiten een strategische alliantie voor het leveren van geïntegreerde HCM- en ERP-clouddiensten voor middelgrote klanten.
 • Deloitte werkt met Oracle en NetSuite samen aan het opbouwen van een expertgroep voor implementatiediensten. Deze specialisten helpen klanten bij het sneller invoeren van – binnenkort beschikbare – geïntegreerde SaaS-technologieën.
 • Oracle heeft daarnaast plannen om Oracle HCM Cloud en NetSuite Cloud ERP te integreren en gezamenlijk te vermarkten. Zo ontstaat een enkelvoudige, geïntegreerde oplossing voor middelgrote klanten voor het onderling verbinden van hun HR- en financiële systemen.

Samenwerking gericht op creëren van concurrentievoordeel voor klanten:

 • Middelgrote klanten realiseren concurrentievoordeel door snelle implementatie van SaaS-oplossing tegen lagere kosten.
 • Oracle HCM Cloud, dat Global HR en Talent Management omvat, combineert geavanceerde technologie, nauwe integratie, best practices op HR-gebied en socialmogelijkheden. Verder voorziet de oplossing in werving, talent-management en personeelsplanning. Oracle HCM Cloud stelt bedrijven zo in staat om hun HR-beleid proactief vorm te geven en te focussen op strategische, zakelijke initiatieven.
 • NetSuite Cloud ERP voorziet in een geïntegreerde oplossing die financiële administratie, sales, service en fulfilment combineert.
 • Bij grote organisaties waar Oracle HCM al in gebruik is, is NetSuite als two-tier oplossing inzetbaar en gemakkelijk te koppelen aan het corporate HR-systeem.
 • Deloitte biedt een businessgedreven HR-benadering, is wereldwijd actief en beschikt over diepe functionele kennis van en ervaring met SaaS. Daardoor is de organisatie in staat om sneller waarde te halen uit HR- en ERP-transformaties en te zorgen voor kostenbesparingen voor wat betreft processen en technologie.

Quotes

 • “Het ontwikkelen en behouden van de juiste mensen en het beschikken over strategische data rond HR-activiteiten kan middelgrote bedrijven helpen bij de transformatie van hun bedrijfsvoering”, zegt Mark Hurd, president van Oracle. “NetSuite en Oracle werken nu samen om toegang te bieden tot onze toonaangevende cloudgebaseerde HR & Talent Management-oplossingen die we integreren met de ERP-cloudsuite van NetSuite. Met Deloitte als implementatiepartner hebben middelgrote bedrijven snelle toegang tot een zeer hoog HR-niveau, dat kan helpen hun prestaties te verbeteren.”
 • “Wij zijn enthousiast over de samenwerking met Oracle waarbij we klanten een integrale oplossing bieden. Deze combineert NetSuite-oplossingen voor het automatiseren van bedrijfsprocessen met de Oracle-suite voor personeelsbeheer”, zegt Zach Nelson, CEO van NetSuite. “Klanten profiteren van de breedte van de onderliggende Oracle-architectuur en de enorme investeringen in onderzoek en ontwikkeling en klantenservice van beide bedrijven.”
 • “Middelgrote bedrijven zoeken naar oplossingen die hen flexibel maken en laten inspelen op nieuwe marktmogelijkheden”, zegt Jim Moffatt, CEO van Deloitte Consulting LLP. “Deze nieuwe en geïntegreerde oplossingen helpen bedrijven betere service te bieden tegen lagere kosten. Zij staan sterker in de strijd om talentvolle mensen te vinden en creëren echt concurrentievoordeel.”

Bron: Oracle