De Nederlandse markt is een grote CRM-partner rijker. OpenSesame CRM is de combinatie van OpenSesame ICT met Ruud de Rooij, voorheen directeur Stone-IT, en Bart van Maarseveen, die Outdare oprichtte, daarmee de eerste SugarCRM-Partner van Europa werd, en deze later aan Ictivity verkocht. Deze nieuwe combinatie focust op de toenemende vraag naar klantprofielen en het rendement daarvan in marketing- en salesprocessen.

 

Wieger Kunst, mededirecteur van OpenSesame ICT en verantwoordelijk voor business development, bracht de partijen samen in OpenSesame CRM, dat zelfstandig naast OpenSesame ICT zal opereren. ,, In combinatie met ons Enterprise Content Management Systeem OpenIMS® kunnen wij onze opdrachtgevers nu proposities bieden die geen enkele andere SugarCRM-partner in Nederland kan bieden.”

Klantprofielen
De behoefte aan betere klantprofielen zal verder toenemen en opdrachtgevers willen daarvan optimaal rendement in hun marketing- en salesprocessen. Die behoefte is de focus van OpenSesame CRM, dat zich gesterkt weet door het team gecertificeerde SugarCRM©  specialisten dat OpenSesame ICT al jaren in huis heeft. Die dienstverlening van OpenSesame CRM zal verder bestaan uit advies, verbetertrajecten, begeleiding bij implementatie, maatwerk en koppelingen alsmede opleidingen, zowel op locatie als bij inschrijving.

OpenSesame CRM richt zich op de Nederlandse markt. Vooral in het midden en westen, waar tot voor kort Ictivity actief was met de CRM-activiteiten van Outdare. Outdare, dat in 1998 was opgericht door Bart van Maarseveen en in 2011 overgenomen door Ictivity, werd op 1 mei dit jaar verkocht aan Acuity en verhuisde van Rotterdam naar ’s-Hertogenbosch. Daar liggen nu onze kansen, aldus Kunst.