[vc_row][vc_column width=”1/1″][title type=”modern-h1″ align=”left” color=”#1e73be”]Financial Systems: Unlock the power of technology[/title][vc_column_text]Financial Systems is een jaarlijks evenement op het snijvlak van finance en IT. Financial Systems brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een uitgebreid programma van productpresentaties, inspiratiesessies en expertsessies.[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”4454″ img_size=”large” img_link_large=”” link=”http://www.itmatchmaker.nl/ontmoet/financial-systems/guided-tours”][vc_separator color=”grey”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Financial Systems wordt sinds 2011 jaarlijks georganiseerd en is uitgegroeid tot het belangrijkste evenement voor financiële professionals die op zoek zijn naar innovatieve IT oplossingen.

Financial Systems wordt dit jaar gehouden op donderdag 21 mei van 9:30 tot 18:00 uur in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Financial Systems wordt georganiseerd door Financial Systems B.V.

Als bezoeker van Financial Systems heeft u de unieke gelegenheid om uw kennis en inzicht in de beschikbare technologieën te actualiseren en geïnformeerde keuzes te kunnen maken over de IT-investering die uw organisatie een radicale voorsprong zullen geven.

In een uitgebreid programma van product, expert en inspiratiesessies praten topsprekers u bij over de laatste trends op het snijvlak van finance en IT. Het programma wordt begin april bekend gemaakt.

[/vc_column_text][vc_cta_button2 h2=”Wilt u onze gast zijn tijdens Financials Systems” h4=”Meld u dan direct aan en wij sturen u een gratis toegangskaart” style=”rounded” txt_align=”left” title=”Registratie” btn_style=”rounded” color=”blue” size=”md” position=”bottom” accent_color=”#578fbf” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.itmatchmaker.nl%2Fevents%2F11%2Ffinancial-systems%2F||”][/vc_cta_button2][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

GUIDED TOURS

Tijdens Financial Systems kunnen bezoekers van dit evenement, een eerste indruk krijgen van de vele leveranciers op het gebied van financiële software, document management oplossingen en rapportage tools.

Degene die meer inzicht in detail wil krijgen van een software oplossing, bijvoorbeeld omdat hij of zij aan de vooravond staat van een selectietraject voor het vervangen van bedrijfssoftware of de aanschaf van geheel nieuwe oplossingen, wordt nu de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan zogenaamde Guided Tours.

De Guided Tours worden geheel belangeloos door IT-Matchmaker Nederland, onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau rond software pakketselectie, en Alex van Groningen, organisator van dit jaarlijks terugkerende event, aangeboden aan de bezoekers.

[/vc_column_text][vc_button2 title=”Meer informatie en aanmelden” style=”rounded” color=”blue” size=”md” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.itmatchmaker.nl%2Fontmoet%2Ffinancial-systems%2Fguided-tours-financial-systems%2F||” align=”inline”][/vc_column][/vc_row]

2 thoughts on “Financial Systems

  1. AUTHOR

Comments are closed.