Bron: Persbericht Muis Software

MUISlogo-RGB-00ADEF

MUIS Software heeft het online boekhoudpakket iMUIS Online nu –naast Internet Explorer- ook toegankelijk gemaakt voor Chrome en Safari. Hierdoor kunnen bedrijven hun financiële cijfers op elk moment op de tablet of smartphone raadplegen. Daarnaast introduceert MUIS Software een aantal nieuwe Cloudswitch-oplossingen. Dit zijn koppelingen met andere cloudoplossingen.

Met de Cloudswitch-oplossingen speelt MUIS Software in op de behoeften van ondernemers om tijd en kosten te besparen. Specialistische pakketten kunnen namelijk geïntegreerd worden met de online boekhoudsoftware van MUIS waardoor een tijdswinst ontstaat aangezien handmatige handelingen geautomatiseerd worden. Recent heeft MUIS Software een koppeling met Blue10 gerealiseerd. Met behulp van optical character recognition (OCR) technologie kunnen alle inkoopfacturen (papier, pdf en digitaal) digitaal worden verwerkt en automatisch in iMUIS Online worden geboekt.

Steeds meer gebruikers hebben de behoefte hun boekhouding te raadplegen als ze onderweg zijn, dus op de tablet of smartphone. Het is dan ook van belang dat de software op die platformen toegankelijk is. ‘Zo’n 20 procent van onze klanten kijkt onderweg naar de boekhoudgegevens op zijn laptop. We verwachten dat dit alleen maar meer wordt zodra dat ook op de tablet en smartphone kan. Samen met de mogelijkheden van Cloudswitch kunnen managers veel efficiënter werken en dus tijd en geld besparen’, aldus Marinka Geijsen-Heijnis, marketingmanager bij MUIS Software.