Totaaloplossing voor MKB, gebaseerd op Office 365, CRM en ERP

OneBizzMet onder meer Microsoft Dynamics ERP, Dynamics CRM en Office 365 (inclusief Outlook, SharePoint, Yammer en Skype for Business) is Microsoft de belangrijkste leverancier van zakelijke software. Nog niet eerder werd deze software ook volledig geïntegreerd aangeboden. OneBizz brengt daar verandering in: vanaf vandaag is Office 365, Dynamics ERP en Dynamics CRM als een all-in-one oplossing beschikbaar in de cloud. OneBizz en Microsoft presenteren deze nieuwe oplossing deze week samen tijdens de Week van de Ondernemer in Utrecht.

OneBizz is een zusterbedrijf van QBS group, die zich als Value Add Distributor bezighoudt met de ondersteuning van ruim 200 Microsoft MKB-partners in Europa.

Joop van Voorthuijsen, CEO van OneBizz:

“Door onze succesvolle samenwerking met Microsoft zagen we dat er een groeiende behoefte is aan bedrijfssoftware die alle kernprocessen van bedrijven goed ondersteunt. De meeste softwareleveranciers bieden puntoplossingen aan (boekhouden, ERP, CRM) die in de praktijk vaak nauwelijks te integreren zijn. Met OneBizz kunnen ondernemers efficiënter en effectiever werken, zodat ze zich kunnen richten op dat waar ze goed in zijn: ondernemen.”

OneBizz wordt aangeboden via een partnermodel. De verkoop, inrichting en support vindt plaats via gecertificeerde OneBizz-partners, terwijl alle productontwikkelingen, beheer en deployment, marketing en trainingen centraal door OneBizz worden verzorgd.

OneBizz is beschikbaar in de cloud, op basis van pay-per-use; gebruikers kunnen dus eenvoudig worden toegevoegd of verwijderd. OneBizz is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland en de voorbereidingen voor een introductie in Denemarken en de UK zijn in volle gang. Na de zomer volgen andere landen in Europa.

Ron Augustus, director small and midmarket solutions & partners bij Microsoft:

“In een snel veranderende wereld waarin we steeds mobieler werken, groeit ook de vraag naar cloud-gebaseerde oplossingen. OneBizz biedt een toegankelijke oplossing voor iedereen, waardoor bedrijven en individuen nóg productiever kunnen zijn; of je nu op kantoor werkt of onderweg.”

Bron: OneBizz| QBS Group