ObjectiveOnze opdrachtgever, een fabrikant van hoogwaardige folie voor de medische sector, heeft na een lang en intensief selectie traject voor het selecteren van een MES-oplossing gekozen voor Objective International BvbA.

In de aanpak van Objective ziet de opdrachtgever een echte partner, die kennis van zaken heeft en vanuit deze kennis een krachtige software oplossing heeft gemaakt waarmee deze organisatie in elk geval de eerst komende vijf jaar mer dan voldoende voordelen mee kan behalen.

De opdrachtgever zit met het probleem, dat in het huidige ERP systeem veel in te regelen is, maar bepaalde productie gerelateerde informatie niet. Door het vastleggen van informatie in diverse Excelsheets en/of Worddocumenten werd het terugvinden van productie problemen en met name de mogelijke oorzaken een bijzonder complex traject. Om hier sneller, dat wil zeggen efficiënter en adequater, op in te kunnen spelen en vanuit toepasselijke wet- en regelgeving (ISA-95) is men op zoek gegaan naar een MES/Historian.

Na een grondig selectietraject is de keuze uiteindelijk gevallen op de gelijknamige MES/WMS software van Objective.

Momenteel wordt de blueprint voor de inrichting van de werkprocessen verder verfijnd, waarna het inrichtings- en implementatieproject met Objective werkelijk van start zal gaan.

Binnenkort meer.

[teaser align=”alignleft” style=”boxed” title=”Wilt u ook weten hoe uw software selectie succesvol uitgevoerd kan worden?” button_title=”Vraag vrijblijvend meer informatie aan!” button_link=”http://www.itmatchmaker.nl/contact-3″ new_tab=”yes”]
Enter teaser content here.
Use any shortcodes in the content
[/teaser]