Object_SolutionsObject Solutions Software AG heeft een kantoor geopend in Gouda. De wereldwijd opererende software-onderneming levert innovatieve software-oplossingen met toepassingen voor productontwikkeling en kwaliteitscontrole binnen de voedingsmiddelenindustrie. Tot de klantenkring behoort onder andere Zeelandia.

Benelux

Gelijktijdig met het openen van het kantoor in Gouda, heeft Object Solutions het team uitgebreid met Roel de Hoop als business development manager. Roel de Hoop is verantwoordelijk voor alle activiteiten in de Benelux en zal ondersteuning en service verlenen aan de voedingsmiddelenindustrie met betrekking tot master data, specificatie en receptuurmanagement. Voor zijn start bij Object Solutions werkte Roel de Hoop in verschillende internationale business-developmentfuncties binnen de software-industrie.

Direct en persoonlijk

‘Met de opening van het nieuwe kantoor voorziet Object Solutions in een directe en persoonlijke ondersteuning van zijn klanten en vestigt zich hiermee als een technologiepartner die voorziet in een nieuwe standaard voor de voedingsmiddelenindustrie binnen de Benelux. We zijn er van overtuigd dat we met het ervaren team vanuit het nieuwe kantoor in Nederland services van hoog niveau kunnen bieden aan zowel bestaande als nieuwe klanten’, aldus Severin Weiss, ceo van Object Solutions. ‘Aansluitend kunnen we hiermee onze positie als leverancier van specifieke software-oplossingen voor de industriële sector versterken.’

Voor meer informatie: Objectsolutions.eu