EphesoftEphesoft Inc., de maker van toonaangevend Smart Capture capture platform voor geavanceerde documenten, heeft vandaag aangekondigd dat partner Nokavision Software zijn oplossing N.Scope Invoice Processing gelanceerd heeft. Ephesoft wordt gebruikt voor de classificatie van facturen en het extraheren van de data.

N.Scope Invoice Processing (IP) is een innovatieve en flexibele cloud-based applicatie voor de automatisering van de verwerking van alle types facturen.  De Smart Capture technologie van Ephesoft is volledig geïntegreerd met N.Scope IP, waarbij gebruik gemaakt wordt van Ephesofts RESTful API’s. Met N.Scope IP worden papieren en digitale facturen verzameld in een cloud-based digitale postkamer zonder dat de documenten gescand, geverifieerd of gevalideerd hoeven te worden. N.Scope IP genereert ook een volledige audit trail. Elke stap in het proces wordt nauwkeurig bijgehouden. Gebruikers kunnen daarnaast gemakkelijk hun facturen met inkooporders en ontvangen leveringen matchen.

Ronald Kerkhof, Directeur bij Nokavision:

“In een zeer korte periode zijn al enkele klanten live gegaan met N.Scope IP. Met de geavanceerde capture technologie van Ephesoft zijn we in staat om facturen te identificeren en om data te onttrekken, zonder dat we complexe templates nodig hebben of hoeven te coderen. De nieuwste Ephesoft versie 4.0. is een grote stap vooruit. Deze laat nog sneller resultaten zien en heeft een verbeterde user interface.”

Ian pope, Vice President Sales & Marketing, Europe, Middle East en Afria bij Ephesoft:

“Het is geweldig om het onmiddellijke succes te zien dat de gebruikers van de software van Nokavision ervaren hebben met onze geïntegreerde oplossing. De verwachtingen die gesteld worden aan software voor de automatisering van inkomende factuurverwerkingen zijn extreem hoog. N.Scope IP overtreft alle verwachtingen.”

Bron: Ephesoft