[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Het selecteren van ERP software is complex en risicovol. Wat is ERP software? Hoe selecteert u het beste ERP pakket voor uw organisatie? Hoe zorgt u voor een succesvolle implementatie? Hoe kunt u eenvoudig de verschillende ERP oplossingen vergelijken? Wat maakt de ene ERP leverancier nu anders dan de andere?

Om uw ERP software selectie project zo’n groot mogelijk kans van slagen te geven, bieden wij u op deze pagina zo veel als mogelijk informatie, handreikingen, checklists, nieuwsberichten, whitepapers en onderzoeken aan.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”4575″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][title type=”h1″ color=”#31199e”]Wat is ERP?[/title][vc_column_text]Wat is nu eigenlijk ERP software? Wat is de toegevoegde waarde van ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning, waarbij de “enterprise” – de organisatie – het meest belangrijke onderdeel vormt. Een ERP oplossing zorgt vorm een integratie van alle afdeling- en functieoverstijgende bedrijfsprocessen via één computersysteem, dat voldoet aan de eisen van elke individuele afdeling. 

Dat is een hele opgave, om een software programma te ontwikkelen, dat de eisen van verschillende afdelingen, zoals Finance en HRM, maar tegelijkertijd ook het magazijn, moet kunnen vervullen. Elk van deze afdelingen heeft traditioneel immers haar eigen software oplossing, dat geoptimaliseerd is voor het specifieke vakgebied. Een ERP moet dit nu ineens allemaal combineren in één software oplossing met vaak één centrale database opdat de verschillende afdelingen efficiënt en effectief informatie met elkaar kunnen uitwisselen en beter met elkaar kunnen samenwerken. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][title type=”h1″ color=”#31199e”]ERP selectie[/title][vc_column_text]Een ERP systeem moet uw specifieke bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen. Maar hoe selecteert u de beste oplossing voor uw organisatie?

Het ERP dat in gebruik is bij uw concullega hoeft niet automatisch het beste voor u te zijn. Uw bedrijfsprocessen zijn immers uniek en moeten derhalve ook door een eigen oplossing ondersteund worden.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][title type=”h1″ color=”#31199e”]ERP implementatie[/title][vc_column_text]De selectie van een ERP oplossing is complex en tijdrovend, maar onderschat ook vooral de implementatie niet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][teaser align=”alignleft” style=”boxed” title=”Vind de best passende ERP oplossing” button_title=”Filter oplossingen” button_link=”http://www.it-matchmaker.nl/software-categori.html”]Selecteer nu uit 400+ oplossingen de best passende software oplossing voor uw organisatie, gestructureerd en gedegen![/teaser][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4499″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][title type=”h1″ color=”#31199e”]ERP nieuws[/title][blog_carousel visible_items=”2″ total_items=”-1″ excerpt_length=”15″ carousel_speed=”3000″ auto_rotate=”yes” read_more=”yes” category=”ERP” orderby=”date” order=”DESC”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][content_box type=”with-header” text_color=”dark” title=”Vraag nu kostenloos een ERP informatiepakket aan” color=”#afeaf7″]Het ERP informatiepakket bevat waardevolle informatie voor uw software selectie project. In dit informatiepakket ontvangt u onze whitepaper “Software selectie: een project op zich” met hierin de meest voorkomende valkuilen en hoe deze te voorkomen, en een overzicht van de ERP oplossingen die mogelijk het best passen aan de hand van de opgave van uw antwoorden op enkele korte vragen.

[/content_box][button new_tab=”no” special_style=”yes” three_d=”yes” size=”default” color=”pomegranate” title=”Aanvragen ERP informatiepakket” link=”http://www.it-matchmaker.nl/aanvragen-informatiepakket.html”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]