Easy Systems is de afgelopen jaren flink gegroeid in het aantal workflow oplossingen dat zij aanbiedt. Hierdoor ontstond de wens voor een uitgebreidere en meer interactieve website. Een website waar de bezoekers alles kunnen vinden over de verschillende oplossingen die Easy Systems biedt, een website die sneller en beter vindbaar is, maar ook een website die nog beter aansluit bij de behoeften van de bezoekers.

Heldere vormgeving en opbouw
De nieuwe site van Easy Systems heeft een design dat helder, modern en toegankelijk is opgezet. Met de gewijzigde vormgeving en structuur kan men binnen enkele muisklikken uitgebreide informatie over de verschillende oplossingen en bijbehorende producten vinden. Daarnaast kan men middels de simpele navigatie snel zoeken op referenties per branche, ERP systeem of type product. Hierdoor kunnen bezoekers snel de informatie vinden die voor hen relevant is. Natuurlijk is er ook ruimte op de site voor het laatste nieuws en geplande evenementen. Middels de handige chatfunctie is het tevens mogelijk om direct advies of hulp te vragen.

Referenties van belang
In de jaren dat de oude site dienst heeft gedaan is er veel veranderd in de ontwikkelingen op het gebied van websites. Maar ook de organisatie zelf heeft zich in de loop der jaren flink ontwikkeld. De nieuwe website past beter bij de dienstverlening die Easy Systems vandaag de dag levert. Zo spelen referenties een belangrijke rol binnen de nieuwe website. “Wat wij als organisatie zeggen kan een potentiële klant interessant vinden, maar men zoekt ook bevestiging van deze keuze. Een goede referentie van een andere, liefst herkenbare, partij geeft een potentiële klant extra vertrouwen om een volgende stap te nemen en met ons in zee te gaan”, aldus Erik van Doorn, directeur Easy Systems.

Easy Systems, opgericht in 2006, ontwikkelt software oplossingen voor het digitaal verwerken, bewaken, sturen en archiveren van financieel en document gedreven processen. De focus ligt daarbij op het budget tot betalingsproces voor het middenbedrijf. Inmiddels maken ruim 110 klanten gebruik van de oplossingen van Easy Systems, waaronder; Broekhuis Holding, Koninklijk Theater Carré, CarpetRight, Primagaz, Suitsupply en Rijk Zwaan.

Bron: Easy Systems