Workforce Ready KronosKronos Incorporated heeft haar Workforce Ready suite vernieuwd. Workforce Ready levert cloudgebaseerde personeelsbeheeroplossingen rondom het aannemen, managen en belonen van personeel aan het MKB. De laatste release, die vanaf vandaag beschikbaar is, omvat alle functionaliteiten op het gebied van HR en compliance.

 • Kronos blijft de HR-capaciteiten van Workforce Ready verbeteren door:
  • De tools om talenten te werven uit te breiden, hierdoor kunnen organisaties snel en efficiënt personeel aannemen en inwerken.
  • Verbeteringen aan te brengen in de vergoedingenstructuur. Door prestaties te koppelen aan een vergoeding, kunnen richtlijnen voor loonsverhoging vastgesteld worden.
  • Beter inzicht in secundaire arbeidsvoorwaarden te creëren.
 • Workforce Ready helpt het MKB met het:
  • Verhelpen van arbeidsintensieve processen bij tijdregistratie door betere rapportages met een laagdrempelig goedkeuringsproces. Hierdoor behoren handmatige correcties voorgoed tot het verleden.
  • Betere meldingen en templates, zodat organisaties hun aanwezigheidsbeleid kunnen verbeteren.
 • Workforce Ready ondersteunt zowel multinationals als bedrijven met maar één werklocatie om aan compliance te voldoen. Loop in de pas met continu veranderende regionale, nationale en wereldwijde compliance vereisten met:
  • Fiscale ondersteuning en eindejaars compliance updates tussen belastingdienst, software en interne fiscale dienstverlening voor organisaties die payroll zelf verwerken.
  • Updates voor organisaties in België, Nederland, Canada, Mexico, het Verenigd Koninkrijk en de VS om op alle niveaus met behulp van checklists en workflows aan veranderende regelgeving tegemoet te komen. Met name de updates omtrent langdurig ziekteverzuim in Nederland helpen MKB’ers bij het automatiseren en volgen van deze processen.

Mark Smith, CEO and chief research officer, Ventana Research: “Ondanks het feit dat het MKB niet over dezelfde middelen als grotere ondernemingen beschikt, ervaren zij over de hele wereld vaak dezelfde uitdagingen omtrent compliance risico’s. Uit ons benchmark workforce management onderzoek blijkt dat het minimaliseren van compliance risico door 46% van de MKB-organisaties als ‘zeer belangrijk’ wordt ervaren. Het inzien van uitzonderingen en compliance risico’s in audits is voor 41% van het MKB ‘zeer belangrijk’ en staat op plek drie als het gaat om de belangrijkste functionaliteit van workforce management. De Workforce Ready suite en de recente updates helpen het MKB net zo efficiënt te zijn als grotere ondernemingen.”

Mark Ellis, general manager MKB, Kronos:

“Workforce Ready blijft evolueren om aan de workforce management behoeften van onze klanten te voldoen, maar ook om in de pas te lopen met de steeds veranderende regelgeving die van toepassing is op het MKB wereldwijd. Recente HR features die we hebben toegevoegd zijn door onze klanten warm onthaald. Veel van hen geven aan dat ze zonder onze automatische updates, die via de cloud worden aangeleverd, de weg zouden zijn kwijtgeraakt in de wirwar van veranderende regelgeving.”

Bron: KRONOS