Unit4Door de rebranding die Unit4 vandaag lanceert, herpositioneert het bedrijf zich als het enterprise softwarehuis dat zich focust op de people-centric sector. De rebranding strookt met de nieuwe strategie van Unit4, waarbij het leveren van bedrijfsapplicaties die aansluiten op de wensen en behoeften van organisaties en mensen in de dienstensector voorop staat. Unit4 zet de beweging in richting consolidatie van het aantal merken richting een master brand. Dit dient om de internationale zichtbaarheid en herkenning te vergoten.

Naast de rebranding wordt vandaag ook het People Platform gelanceerd en kondigt Unit4 nieuwe versies aan van zijn vlaggenschip-oplossing ERP en financiële producten. Unit4’s vernieuwde ERP-oplossing, voorheen Agresso, heet vanaf nu Unit4 Business en Coda heet vanaf vandaag Unit4 Financials.

Bron: Unit4

[teaser title=”Hoe waardeert u de Unit4 software?” align=”” image=”” style=”” button_title=”Geef uw mening!” button_link=”itmatchmaker.nl/gebruikerstevredenheidsonderzoek-financiele-software/” new_tab=”” animation=”” animation_delay=”” class=””] Wij zijn zeer geïnteresseerd in uw mening. Geef uw mening in ons onderzoek: “Welke financiële software wordt het best gewaardeerd? [/teaser]