PM-Bearings kiest voor GLOVIA G2

PM-Bearing kiest Glovia ERPPrecisiemetaal Bearings (PM-Bearings) ontwerpt en produceert al 45 jaar lineaire geleidingen en aanverwante metaalonderdelen voor o.a. de medische en de semiconductor industrie. Naast geleidingen worden ook complete systemen ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek in Dedemsvaart. PM-Bearings heeft gekozen voor GLOVIA G2 van Fujitsu Glovia om alle kritische bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen.

De geleidingen van PM-Bearings hebben dusdanige nauwkeurigheden (<1 micron), dat de onderneming uitgegroeid is tot Europees marktleider en een belangrijke speler wereldwijd.  De expertise van Fujitsu Glovia inzake de maakindustrie was dan ook een belangrijk element in de keuze voor GLOVIA G2. “Met name de Factory Planning module geeft ons de mogelijkheid om machines, mensen, materialen en gereedschappen gelijktijdig te plannen, zowel voor  geleidingen op klantorder als voor onderdelen op voorraad,” Aldus Gerlo Prinsen – financieel directeur bij PM-Bearings. “Met GLOVIA G2 beschikken we over de functionaliteit om een grote efficiency slag te maken. Gezien PM-Bearings samenwerkt met wereldspelers is dat ook een absolute vereiste.”

De implementatie van GLOVIA G2 is gestart op 1 mei 2015, de go-live is voorzien op 1 februari 2016. Een 35-tal medewerkers zal dan dagelijks gebruik maken van GLOVIA G2.

Bron: Glovia EMEA