NGC Software

Bron: Nederlands Kenniscentrum

NGC Software maakt mode verkoop gemakkelijker dan ooit door integratie met Threadvine.

Mode verkoopteams kunnen informatie van de PLM en ERP oplossingen van NGCgebruiken om catalogussen te creëren, in boeken te kijken en bestellingen te plaatsen vanuit iPads en andere mobiele apparaten.

Threadvine

NGC Software TM kondigde recentelijk aan dat het de kracht van zijn PLM en ERP software uitbreidt voor mode verkopers. Dat doet het bedrijf door een strategische relatie aan te gaan met Threadvine Apparel Footwear Solutions. Threadvine is een leverancier van verkoop hulpmiddelen die kleding, schoeisel en accessoire merken helpen om hun verkopen te vermeerderen door effectiever om te gaan met hun kopers, online en met mobiele apparaten.

Naadloze integratie

Als een resultaat van de naadloze integratie tussen NGC Software en Threadvine, kunnen klanten van NGC toegang bieden aan de PLM en ERP oplossingen van NGC voor hun verkoopteams. Mode verkopers kunnen meteen de productinformatie die zij nodig hebben, halen uit het PLM systeem van NGC. Hieronder verstaat men digitaal vermogen, kleurmonsters, maatbereik en productbeschrijvingen. Binnen enkele minuten kunnen zij mooie catalogussen, visuele e-mails, kijkboeken en lijnbladen creëren met het verkoop hulpmiddel van Threadvine. Zij kunnen de informatie vanuit elke gewenste locatie betreden door gebruik te maken van iPads of smartphones.

Real time inventaris

Verkopers kunnen ook real time inventaris en leveringsinformatie bekijken en bestellingen rechtstreeks vanuit hun iPad of ander mobiel apparaat plaatsen dankzij de naadloze integratie met het mode ERP systeem van NGC. De integratie tussen Threadvine en de software van NCG biedt een handige, gemakkelijk te gebruiken oplossingen die de manier waarop merken met hun kopers handelen, verandert.

Mark Burstein

Mark Burstein, president van de verkoop, marketing en RD afdeling bij NGC Software, zei: “Door de integratie met Threadvine, helpt NCG om modeverkopen te revolutioneren door de kracht van onze PLM en ERP systemen te brengen naar modeverkopers. Onze klanten zijn enthousiast dat hun verkoopteams nu gebruik kunnen maken van alle rijke informatie in de oplossingen van NGC en ze houden van de eenvoud van de Threadvine verkoop tool.”

Ross West

Ross West, president van Threadvine, zei: “Threadvine is trots om te werken met NCG Software. De klanten van NCG vormen een ware ‘wie is wie’ van de mode industrie en we zijn blij om de mogelijkheid te hebben om de Threadvine oplossing te introduceren in de klantenbase van NGC.