Netdata, ontwikkelaar van bedrijfsapplicaties en specialist op het gebied van Managed IT Outsourcing voor het MKB, lanceert haar nieuwe website voorBusiness Navigator.

Business Navigator is dé toonaangevende software oplossing voor de automatisering van het primaire sales-, contractmanagement- en financiële proces. “ERP voor het MKB”.

Business Navigator is ontstaan in 2004. Destijds kreeg Netdata de opdracht een systeem te ontwikkelen voor bedrijven, actief in de Copierbranche. Er was behoefte aan een integraal software systeem voor de automatisering van het complete backoffice- en frontoffice proces. “We willen met het hele bedrijf in één systeem werken, of het nu gaat om Sales, Finance of Contract administratie”.

Hieruit is onze visie ontstaan welke als fundament diende bij de ontwikkeling van Business Navigator. Namelijk, een software systeem ontwikkelen, waarin een logische ‘flow’ zit voor het complete proces en dat bovenal gebruiksvriendelijk is. Als medewerkers in het gebruik van Business Navigator merken dat het hen helpt structuur aan te brengen in activiteiten en ze dus echt informatie maar op één plek hoeven te verwerken, alleen dan zal er volledig draagvlak zijn voor adoptie van het systeem bij de business.

Inmiddels is Business Navigator gegroeid tot een van de toonaangevende software systemen in de Managed Print Services markt, maar wordt het systeem ook in andere branches, met een vergelijkbaar bedrijfsproces, toegepast. Door de jaren heen zijn er naast de basis functionaliteiten welke horen bij een ERP systeem waaronder CRM, Sales Activity Monitoring, Agendabeheer, Marketing Campagne beheer, Contractmanagement en Facturatie, diverse nieuwe geïntegreerde modules ontwikkeld. Zoals de Voorraadmodule en een Assetmodule waarmee u met een druk op de knop bijvoorbeeld de actuele boekwaarde of financiering van de Asset kunt zien.

Tot onze klantenkring behoren onder andere bedrijven als PCI Groep, PerTazza en Canon Business Center Breda | Goes | Rotterdam.

Bron: Netdata