24 uur per dag, 7 dagen per week je financiële administratie bekijken met de MUIS Live app

Persbericht:

Heemskerk, 12 februari 2013 – Leverancier van administratieve software MUIS Software lanceert vandaag de MUIS Live App voor het 24/7 bekijken van de administratie. Hiermee maakt het bedrijf het voor ondernemers en accountants mogelijk op basis van de meest recente cijfers beleid te bepalen en acties uit te zetten.

De MUIS Live App is ontwikkeld voor ondernemers, accountants en aandeelhouders die altijd en overal op de hoogte willen van cijfers uit hun administratie. ‘De App maakt openstaande posten, managementinformatie en liquiditeit inzichtelijk en is daarom een waardevolle aanvulling op iMUIS Online boekhouden. Deze App is ook een uitstekend hulpmiddel bij het nemen van managementbeslissingen’, aldus Marinka Geijsen-Heijnis, marketing manager bij MUIS Software.

Meteen actie

Dankzij de MUIS Live App kunnen direct juiste acties ondernomen worden, op elk gewenste plek of tijdstip. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld de gegevens van de openstaande posten inzien, facturen betwisten of betaalbaar stellen en de klant via de App bellen of mailen door op het telefoonnummer of het e-mailadres te klikken. Ook is het mogelijk direct vanuit de App naar het adres van de klant te navigeren. Verder kunnen er per smartphone of tablet foto’s gemaakt worden van onkostenbonnetjes, algemene financiële stukken en facturen, waarna deze automatisch in de administratie worden geplaatst. Tevens is het mogelijk overzichten en documenten uit de administratie op te vragen. De ondernemer weet meteen gedetailleerd per week, maand of jaar wat de omzet is van de Top X debiteuren, de kosten van de Top X crediteuren en de Top X van de best verkochte artikelen.
Management dashboard
Het management dashboard geeft ondernemers een duidelijk overzicht van hoe het bedrijf er voor staat. De omzet, kosten en het resultaat kunnen zowel in een tabel als in een grafiek weergegeven worden. Daarnaast biedt het dashboard de mogelijkheid om op een intuïtieve manier tot in detail de cijfers te raadplegen. Vragen als ‘Waar bestaat de omzet uit?’ en ‘Wanneer zie je een piek en waarom?’ kunnen zo beantwoord worden. Om ook de voortgang in de toekomst te kunnen bewaken is er een omzetprognose of kostenbegroting beschikbaar. De vrij beschikbare liquiditeit is op te vragen waarbij actuele debiteuren en crediteuren saldi, bankkredieten en de saldi per bankrekening worden weergegeven.

De MUIS Live App is binnenkort te downloaden via www.muis.nl/app en zal daarna beschikbaar komen in de App Store & Google Play.