Persbericht

’s-Hertogenbosch, 27 februari 2013 – Aquima, producent en leverancier van regelgedreven Business Process Management (BPM) oplossingen, heeft Monique Engelaar (36) benoemd tot Marketing Manager. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het opzetten en uitrollen van een optimaal marketingbeleid om de positie van Aquima als internationaal opererende horizontale softwareleverancier te verstevigen. Het vergroten van de naamsbekendheid, het claimen van de positie als BPM-autoriteit en ondersteunen van sales zijn hierbij belangrijke pijlers.

Gedurende de ruim 15 jaren die Monique actief is in het marketingvakgebied heeft de IT-branche haar hart gestolen. Zij heeft gewerkt bij uiteenlopende IT-bedrijven, zoals SuccessFactors, Adobe en Unisys. De ervaring die zij hier heeft opgedaan met het vermarkten van softwareproducten zal zij voor Aquima aanwenden. Net als haar ervaring binnen snelgroeiende en internationaal opererende organisaties.

“Aquima is een organisatie met veel plannen en ambities waar ik me graag bij aansluit. Er ligt nog een wereld aan kansen voor ons open. De eerste stappen om de kansen te benutten, zetten we door partnerships met implementatiepartners te sluiten en de banden met analisten aan te halen. Ik ben nauw betrokken bij de groeiplannen en ondersteun deze met marketing. Een belangrijk pluspunt van Aquima vind ik de teamspirit. We werken samen toe naar resultaat”, zegt Monique over haar nieuwe baan.

“We zijn blij om Monique aan boord te hebben. De ervaring van Monique komt samen bij Aquima. In combinatie met haar prettige en proactieve persoonlijkheid maken dat we er het volste vertrouwen in hebben dat de marketing goed belegd is. We zijn er klaar voor om onze klantenkring sterk uit te bouwen en uit te breiden naar nieuwe sectoren en gebieden”, aldus Hans de Preter, Sales Manager bij Aquima.

Over Aquima
Aquima is de wereldwijde aanbieder van innovatieve regelgedreven Business Process Management (BPM) oplossingen. Deze software stelt organisaties in staat intelligente bedrijfsprocessen te modelleren, automatiseren en integreren. Vanwege de toegankelijkheid, flexibiliteit en schaalbaarheid van de producten van Aquima kunnen organisaties snel inspelen op veranderende marktomstandigheden. Met Aquima verbeteren organisaties enerzijds hun productiviteit en anderzijds verlagen zij hun bedrijfskosten. Gefaciliteerd door IT krijgen kenniswerkers en businessgebruikers met Aquima zelf controle over de procesmanagement lifecycle en resultaten. Aquima is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). Voor meer informatie:www.aquima.nl.