Medux biedt zorgproducten en -diensten die het welzijn van mensen bevorderen en profileert zich door de zorg voor de klant centraal te stellen. Het optimaal kunnen voorzien in de informatiebehoefte is hierbij essentieel. Door de sterk veranderende markt, klantvraag, groei, ambitie en de verdere professionalisering van de Medux organisatie is gekozen voor het Microsoft Dynamics NAV platform in combinatie met de voor deze branche ontwikkelde Abecon Zorgoplossing.

Door groei en overname van diverse bedrijven is uniformiteit, efficiency en effectiviteit van de bedrijfsprocessen van wezenlijk belang. Met de keuze voor Microsoft Dynamics NAV en de Abecon zorgoplossing is men verzekerd van continuïteit voor de toekomst en werkt iedereen volgens dezelfde protocollen. Abecon is trots om Medux als klant te mogen verwelkomen.

Abecon Zorgoplossing

De Abecon Zorgoplossing is ontwikkeld voor hulpmiddelenverstrekkers, revalidatie technische bedrijven, medische speciaalzaken en orthopedische bedrijven. Om bedrijfsprocessen integraal te ondersteunen, is het succesvolle Microsoft Dynamics-softwareplatform aangevuld met branche specifieke standaardfunctionaliteit. Het resultaat is een integraal platform dat de zorgprocessen inclusief declaratie optimaal afstemt op met name financiële en logistieke processen. Daardoor werken alle medewerkers met actuele en betrouwbare informatie, wat de onderlinge samenwerking en productiviteit aanzienlijk bevordert. Dit resulteert in snellere en nog klantgerichtere service.

Over Medux

Medux, met haar organisaties Harting-Bank, Emcart en Medipoint, richt zich op zorg voor welzijn in de breedste zin. Anticiperend op verdere vergrijzing, veranderende regelgeving, nieuwe technologieën, de ontwikkeling van e-commerce en duurzaamheid. De mensen van Medux kennen de wereld van de zorg en hebben praktische ervaring aangevuld met actuele kennis over de wet- en regelgeving. Daarmee zijn zij in staat de juiste wegen te bewandelen. Zowel consumenten als zorgprofessionals kunnen bij Medux terecht bij bijvoorbeeld Harting-Bank Intramuraal of in één van de 72 Medipoint Thuiszorgwinkels.

 Over Abecon

Abecon verzorgt ontwerp, realisatie en ondersteuning van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen voor efficiënter (samen)werken. Abecon combineert Microsoft- en branchekennis met doelgericht investeren in specifieke functionaliteit voor o.a. leveranciers in de zorg, handels-, productie-, fashion-, retail-, milieu- en recyclingbedrijven, opleiders en trainingsinstituten. Abecon is gevestigd in Huizen, Vianen en Melle (België). Meer informatie is beschikbaar via www.abecon.nl.