Mark van Heijningen (foto) is benoemd tot Marketing Director bij SAP Nederland. Per 1 september 2013 volgt hij Cees Kardolus op in deze functie en is hij verantwoordelijk voor het uitvoeren en behalen van alle marketingdoelstellingen voor SAP in Nederland.

Mark van Heijningen heeft jarenlange ervaring op het gebied van marketing binnen SAP. Sinds 2005 is hij werkzaam in verschillende marketingfuncties bij de Duitse softwareleverancier. Hierbij was Mark samen met een team van marketeers verantwoordelijk voor het positioneren van innovaties rondom mobile, cloud, analytics, applications en database & technologies. In zijn nieuwe rol geeft hij leiding aan 10 marketingmedewerkers. Door een combinatie van lokale, regionale en wereldwijde marketingprogramma’s initiëren en monitoren zij awareness en demand generation-activiteiten om de verkoopresultaten te maximaliseren, aldus SAP Nederland.

Cees Kardolus
Cees Kardolus is binnen EMEA Marketing nu verantwoordelijk voor het samenwerkingsmodel tussen alle landen. Daarnaast richt hij zich op de ontwikkeling en executie van marketingprogramma’s voor alle internationale en strategische accounts.

Bron: SAP