Marian Dragt wordt CIO bij Breinwave en gaat zich in deze functie met name richten op social business en data analytics. De door haar opgerichte netwerkorganisatie MD2 Consultancy maakt voortaan deel uit van Breinwave. Aldus versterkt kan Breinwave klanten nog beter helpen om serieus werk te maken van de integratie van sociale technologie.

“Nu social media breed worden omarmd, hebben steeds meer organisaties behoefte aan een strategie en concrete invulling van social business: het beter met elkaar verbinden van mensen binnen en buiten de organisatie. Daarbij is het belangrijk om op een andere wijze te kijken naar waarde en de creatie daarvan, het meetbaar maken van de impact van social business en de manier waarop het wordt ingezet. Marian zal een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling en adoptie van nieuwe oplossingen en het inzichtelijk maken van het effect daarvan”,

aldus Breinwave-directeur Peter de Haas.

Toegevoegde waarde

“Ik verheug me op de samenwerking met dit ondernemende team en zie veel toegevoegde waarde voor de wederzijdse klanten”, zegt Marian Dragt. “Social business gaat niet alleen over inzet van technologie, maar ook over het gedrag van mensen. Dit vereist een cultuuromslag die steunt op kennisdeling, transparantie en openheid. Door de verschillende vakgebieden te verbinden, kan Breinwave tot betere en toepasbare oplossingen komen.”

Over Marian Dragt

Sinds juli 2012 leidt Marian Dragt netwerkorganisatie MD2 Consultancy. Daarnaast is zij docent Maths & Stats en Business Planning aan de Nyenrode New Business School en doet zij promotieonderzoek op het gebied van social network analysis aan de Nyenrode Business Universiteit. Eerder werkte ze onder andere als Management Consultant bij Accenture, Partner Strategy & Marketing Manager bij Microsoft en Adjunct-Directeur bij twee Spaanse ziekenhuizen. Ze studeerde informatica, zang en musicologie. In 2010 behaalde ze haar executive MBA-titel aan de Nyenrode Business Universiteit.

 Over Breinwave

Breinwave ziet ICT als hét middel om bedrijfsdoelstellingen te behalen. Meer nog dan dat: om zowel medewerkers als klanten optimaal te laten samenwerken en communiceren. Hiertoe helpt Breinwave organisaties om de bedrijfsstrategie en doelstellingen te koppelen aan de juiste ICT-oplossingen. Breinwave is een onderdeel van ICT-dienstverlener Abecon en gevestigd in Huizen. Meer informatie is beschikbaar via www.breinwave.nl.

Bron: Abecon/Breinwave