Split-VisionGemeente Weert en Leudal gaan zaakgericht werken. Dit gaan zij doen met JOIN van Decos als zaaksysteem en de I-Controler van Split~Vision voor het beheer van de processen en zaaktypen.  

In de overgang naar zaakgericht werken en ter voorbereiding op het werken met JOIN en zaaktypen.nl heeft Split~Vision samen met de gemeente Weert 350 processen/zaaktypes klaargezet in een doorlooptijd van twee maanden. Deze 350 zaaktypes zijn vanuit de referentiedatabase volledig geactualiseerd en ingericht in de I-Controler die als ZTC/DSP gebruikt wordt, als kernregistratie voor het gebruik in het zaaksysteem.

Ook bij de gemeente Leudal zijn recentelijk zo’n 70 Mavim processen omgezet naar procesmodellen in I-Controler. Er is eveneens opdracht gegeven voor het inrichten van 300 zaaktypes in de I-Controler als ZTC/DSP. Door de combinatie van zaaktypes en processen in een centrale kernregistratie, I-Controler, zijn procesmodellen en zaaktypes naadloos op elkaar afgestemd en is het beheer efficiënter georganiseerd.

I-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde informatie- en procesmanagement en architectuurtool die inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes is geïmplementeerd.

Governance Controller is specifiek ontwikkeld voor het configureren, documenteren, synchroniseren en beheer van de volledige SharePoint omgevingen en vindt steeds vaker zijn weg naar de groeiende populatie van SharePoint gebruikers, die duidelijke grenzen aan de onbeheersbare groei en het moeizame beheer van de projectsites willen stellen.

SinglePoint-For-All, de all-in-one SharePoint oplossing, is hier recent aan toegevoegd. Deze oplossing is de derde tool in het productportfolio van Split~Vision en biedt een totaaloplossing voor de digitale informatiehuishouding van de SharePoint-omgeving.

Bron: Split-Vision