SuccessFactorsKronos Incorporated integreert SuccessFactors® Employee Central met haar Workforce Ready suite (WFR). Dit stelt mkb-ondernemingen in staat om personeel effectief te managen met behulp van het geïntegreerde HR, tijdregistratie en talentmanagement aanbod in slechts één enkele interface in de cloud. De integratie van SuccessFactors Employee Central met WFR is het resultaat van het partnership tussen Kronos en SuccessFactors, een SAP bedrijf. Sinds 2013 hebben deze bedrijven hun krachten gebundeld.

Met de integratie van SuccessFactors Employee Central in Workforce Ready krijgen mkb-ondernemingen meer inzicht in personeelskosten, planningen en prestaties. Daarnaast kunnen ondernemers in het mkb met de geintegreerde oplossing loonkosten beter beheersen, compliance risico’s verminderen en de productiviteit van werknemers verhogen.

De geïntegreerde interface geeft direct toegang tot een intuïtief dashboard, waarin de belangrijkste gegevens over tijdsregistratie en aanwezigheidsbeheer zijn opgenomen. Met inzicht in deze gegevens kunnen mkb-ondernemingen snel dagelijkse workforce management taken rechtstreeks in de SuccessFactors Employee Central uitvoeren. Met als aanvullende functionaliteit een automatische verificatie voor gebruikers die direct toegang willen tot de volledige Workforce Ready oplossing. Ook geeft de integratie van SuccesFactors Employee Central de mogelijkheid om automatisch demografische werknemersgegevens, kostenposten en betaalcodes voor het beheersen van arbeidskosten te synchroniseren.

Bron: Kronos