itSuitsFashion software oplossingen zijn nu ook beschikbaar op de Duitse markt. De populaire software stack voor de fashionbranche blijft een ongeëvenaarde klantgroei zien.
 
“We krijgen in sterk toenemende mate aanvragen van Duitse fashion merken en groothandels. itSuitsFashion International breidt haar internationale netwerk nu wederom uit door te partneren met een zeer erkende Microsoft partner. ”, zegt Paul Jonker, CEO van de it suits IT Holding. “We zijn erg blij dat we een Duitse partner hebben gevonden met zulke diepgaande kennis van de fashionbranche én Microsoft Dynamics NAV. impuls Informationsmanagement GmbH heeft het unieke vermogen om onze software oplossingen te combineren met hun grote kennisniveau van de fashion- en software industrie. Duitse merken en groothandels kunnen enorme voordelen behalen met zo’n sterke IT partner.”

impuls Informationsmanagement GmbH weet als geen ander wat de behoeften van haar klanten zijn. Al jarenlang profiteren klanten van hun betrouwbare implementaties. Impuls Informationsmanagement GmbH neemt de itSuitsFashion software stack op in haar portfolio omdat het volledig is toegesneden op de behoeften van de doelgroep en nauw aansluit op de strategie van Microsoft.

Rainer Fischer, Business Unit Manager at impuls Informationsmanagement GmbH:
itSuitsFashion ERP is verreweg de meest moderne ERP oplossing beschikbaar die perfect past bij Microsoft’s Software-plus-Services strategie. De software stack bevat onder meer Apps4Fashion, de remote order app op iPad en iPhone, die aan werkelijk ieder ERP systeem gekoppeld kan worden. Dit biedt ons een duidelijke en aantrekkelijke go-to-market strategie.”

Rainer Fischer vervolgt: “De service mentaliteit van itSuitsFashion International is erg in lijn met de filosofie van impuls Informationsmanagement GmbH. Vanaf het eerste begin is onze samenwerking open, coöperatief, doelgericht en in het belang van klanten. impuls is zeer content met dit sterke partnerschap en de komende successen met itSuitsFashion International!”

Bron: itSuitsFashion