IT-dienstverlener VX Company regelt sinds dit jaar de HR-activiteiten via e-HRM-portal Raet Online. Met de overstap bereikt het bedrijf de gewenste integratie van de HR- en salarisinformatie en bespaart hij kosten en tijd. De IT-specialist heeft bewust gekozen voor een oplossing zonder eigen IT-beheer en -onderhoud.

De salaris- en HR-administratie van de 300 medewerkers van VX Company worden voortaan verwerkt binnen e-HRM-portal Raet Online. Tevens grijpt de onderneming de gelegenheid aan om het proces van medewerkerontwikkeling te digitaliseren en online te ondersteunen. Daarmee kunnen de medewerkers via de portal toegang tot uitgebreide selfservice-mogelijkheden zoals het raadplegen van de loonstrook. Ook deze stap zorgt voor een grotere efficiency.

Dankzij Software as a Service (SaaS), de technische basis van de portal, is VX Company verzekerd van actuele software. Dit was met hun vorige in-huisoplossingen niet het geval. Daarnaast ligt het generieke IT-beheer en -onderhoud niet langer bij VX Company. De combinatie van deze factoren gaven de doorslag bij de keuze voor de volledig geïntegreerde portal.

Medewerkerontwikkeling in de workflow

“Onze interesse werd gewekt doordat met Raet Online onze 300 IT-professionals altijd en overal hun HR-zaken kunnen regelen. De oplossing is bovendien uitermate modern en gebruiksvriendelijk,” vertelt Diane Etman, HR-manager bij VX Company. “We digitaliseren nu de HR-cyclus, het jaarlijkse proces van beoordeling- en ontwikkelingsgesprekken met medewerkers, wat veel tijdsbesparing oplevert. Dankzij deze digitalisering kunnen we medewerkerontwikkeling onderbrengen in de workflow en kunnen onze medewerkers het beste uit zichzelf halen.”

 

“Het is een compliment dat een gerenommeerde ICT-dienstverlener als VX Company voor Raet kiest”, aldus Cees van den Heijkant, CEO van Raet. “We zien dat medewerkers steeds vaker vragen om online mogelijkheden om hun eigen ontwikkeling te kunnen managen en volgen. Nu kan kan VX Company aan deze behoefte voldoen.”

Over VX Company

VX Company is ICT-dienstverlener die een breed pakket IT-diensten aanbiedt: van consultancy, full service projecten en detachering tot beheer op basis van een Service Level Agreement. Dagelijks werken 300 IT-professionals aan het ontwikkelen, integreren, testen en beheren van applicaties en infrastructuren die cruciaal zijn voor de bedrijfsvoering van opdrachtgevers.