Ivensys heeft softwarefabrikant InduSoft overgenomen. Met deze overname versterkt Invensys zich met name in het embedded HMI-segment en breidt het HMI en SCADA aanbod voor de OEM- sector uit.

“Met InduSoft kunnen we nu alles van basis ingebed HMI-apparaten om productie-activiteiten , vermogensbeheer en ERP -integratie , ” aldus Norm Thorlakson, vice-president van Invensys, HMI en toezicht software en oplossingen. ” InduSoft technologie verbetert onze concurrentiepositie en geeft ons directe toegang tot nieuwe klanten en een sterker OEM verkoopkanaal, met een focus op machinebouwers en embedded systemen . Wij zijn ervan overtuigd dat het ons veel aantrekkelijker maakt . Wonderware -gebruikers kunnen nu industriële apparaten, machines en computers kopen met InduSoft software, terwijl bedrijven die gebruik maken van InduSoft software in staat zijn om hun oplossingen uit te breiden met Wonderware managementsoftware.

InduSoft heeft in het recente verleden meerdere prijzen gewonnen op het gebied van software applicaties, monitoring, HMI software en mobiele Apps.

 

Bron: Invensys