Persbericht

HOOFDDORP, 20130227 — Inteco, specialist in klimaat plafond en inductie-units, stapt over op automatische verwerking van haar inkoopfacturen. De organisatie uit Boxtel gaat hierbij gebruik maken van DDi Factuur, de softwareoplossing van DDi Document Software. 

Door de ingebruikname van DDi Factuur is Inteco in de toekomst in staat haar factuurstroom geheel geautomatiseerd door haar organisatie te laten gaan voor een snelle, foutloze en volledig geautomatiseerde verwerking. Via een koppeling met Navision, het door Inteco gebruikte financiële pakket, wordt iedere factuur op het juiste moment ter controle aangeboden bij de juiste budgethouder, tijdig betaald en automatisch digitaal gearchiveerd.

Dossiers in de toekomst ook digitaal met DDi

Naast de automatische verwerking van de inkoopfacturen zal Inteco op korte termijn ook haar dossiers gaan digitaliseren. Zodoende maakt ze het mogelijk om dossiers van haar lopende en afgeronde projecten te allen tijde digitaal te kunnen raadplegen, zowel op kantoor als daarbuiten. Ook hiervoor heeft ze de keuze gemaakt voor de software van DDi Document Software.

Met de digitalisering van de papieren documenten en bijbehorende papierstromen verwacht Inteco haar interne processen te kunnen optimaliseren. Zodoende maakt ze haar handen vrij voor de service en dienstverlening van haar eigen klanten.

Over Inteco

Inteco uit Boxtel is specialist in ontwerp en realisatie van compleet geïntegreerde klimaatplafonds en plafond inductie-units voor de utiliteitsbouw. De ontwerpen voldoen aan alle eisen van de opdrachtgever met betrekking tot esthetica, akoestiek, isolatie, verlichting, brandveiligheid, klimaatbeheersing en gebruikersvriendelijkheid.

Naast een keuze uit diverse (gepatenteerde) klimaatsystemen kent Inteco ook een grote keuze uit plafondsystemen. Inteco biedt hierbij systeemintegratie zonder concessies; koeling, verwarming en ventilatie toegesneden op individuele wensen. Deze ‘custom built’ benadering, waarbij het plafondstramien wordt aangepast aan de modulering van het gebouw, maakt het mogelijk om afzonderlijke componenten optimaal te integreren in het totale systeem, met behoud van de esthetische kwaliteit.

Over DDi Document Software

DDi is een specialist op het gebied van Document Software. Met onze oplossingen helpen we organisaties “van Papier naar Digitaal”. Als puur Nederlands softwarehuis hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van het elektronisch vastleggen en be- en verwerkbaar maken van informatiestromen. Onze focus ligt hierbij op de creatie en/of realisatie van elektronisch archief, elektronisch dossier, automatische formulierverwerking, factuurautomatisering en purchase-to-pay.

Meer informatie over onze oplossingen: DDi Factuur of DDi Dossier