Onlangs lanceerde Informer Software een nieuw online factuurpakket voor de kleine zelfstandige: InformerOnline. Met InformerOnline wordt de kleine ondernemer bijgestaan in de vraag naar een betaalbare oplossing voor administratieve ondersteuning. De ontwikkelingen staan niet stil. Volgende maand volgt een iPhone app en voor het eind van dit jaar wordt InformerOnline zelfs aangevuld met een geïntegreerd boekhoudpakket.

Als specialist op het gebied van financiële software neemt Informer Software ondernemers graag de zorg rondom de administratie uit handen. Met InformerOnline worden dagelijkse administratieve slobberingen tot een minimum beperkt. Naast het digitaal maken en verzenden van offertes en facturen, verstuurt het systeem o.a. automatisch herinneringen en aanmaningen, kunnen facturen met iDEAL worden betaald en worden periodieke facturen automatisch opgesteld en verzonden. “De ondernemer heeft er zelf amper omkijken naar”, aldus algemeen directeur Remco Frühauf. “Bij de ontwikkeling van ieder nieuw pakket houden we de gebruiksvriendelijkheid goed voor ogen en natuurlijk is onze software veilig en betrouwbaar. Doel is dat ondernemers zonder zorgen snel, eenvoudig en overzichtelijk hun administratie kunnen doen.”

Digitale revolutie
Anno 2013 gebeurt steeds meer online. Uiteraard gaat ook Informer Software mee in deze digitale revolutie. Directeur Remco Frühauf: “Al jaren leveren wij boekhoudkundige software die offline wordt gebruikt. Inmiddels is de tijd rijp om dit te koppelen aan nieuwe, online mogelijkheden. Een paar jaar geleden begonnen we met de ontwikkeling van dit online factuurpakket, omdat er vraag naar was vanuit onze bestaande klantenkring. Met InformerOnline zetten we een stabiel online factuurpakket in de markt wat binnenkort qua functies aangevuld wordt voor de gehele administratieve ondersteuning. Uiteraard blijven we ook offline ondersteuning bieden. InformerOnline vult ons bestaande aanbod aan.”

Twintig jaar in de markt
Dit jaar bestaat Informer Software twintig jaar. “De ervaren specialisten op het gebied van boekhoudkundige software die bij ons werken, maken het de gebruikers graag zo makkelijk mogelijk. Niet voor niets werken al ruim 30.000 ondernemers met onze software. Voor veel ondernemers is de administratie een ‘last’: ze hebben er geen tijd voor of zijn er niet goed in thuis. Ook met dit nieuwe pakket hopen we de kleine zelfstandige veel werk uit handen te nemen.”

Meer over Informer Software
Informer Software start in 1993 als ontwikkelaar van maatwerksoftware. De boekhoudmodule vormt al snel de basis van het maatwerk en in datzelfde jaar verkopen ze de boekhoudmodule voor het eerst als stand-alone boekhoudpakket. Dit blijkt zo’n succes dat Informer Software besluit zich geheel te richten op de ontwikkeling van financiële software.

Wilt u meer weten over Informer, het online administratiepakket en onze andere diensten en producten? Op www.informeronline.nl en www.informer.nl leest u meer over onze organisatie en de mogelijkheden.

 

Bron: Informer Software