Betere contentcreatie en samenwerking dankzij social business tools

Infor LMSInfor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt de beschikbaarheid aan van de volgende generatie Infor Learning Management. Deze cloud-gebaseerde applicatie speelt in op de behoeften van klanten op het gebied van kennis, opleiding en ontwikkeling. Infor Learning Management is een innovatief platform dat een learning management systeem (LMS) en een learning content management systeem (LCMS) combineert met content productie, geavanceerde rapportage en sociale samenwerking alsmede met community learning, mobile learning, en certificatie/compliance management.

De meest recente versie, nummer 9.0, bevat belangrijke verbeteringen waardoor managers en leerlingen gebruik kunnen maken van verbeterde contentcreatietools, auditing controlsen tracking. Tevens ondersteunt de nieuwe versie niet alleen kennislevering in de gehele onderneming, maar ook bij klanten, leveranciers, distributeurs, retailers en andere belanghebbenden. Infor Learning Management biedt nu een plug-in voor directe integratie met de Infor Ming.le-omgeving, een sociaal samenwerkingsplatform, wat Single-Sign-On in het systeem mogelijk maakt. Gebruikers kunnen zodoende direct vanuit Infor Ming.le cursussen openen en LMS-schermen delen, wat de efficiëntie en de samenwerking verbetert.

Infor Learning Management helpt organisaties bij het verbeteren van de prestaties en productiviteit, en omvat alle aspecten van het leerproces in een organisatie. Andere belangrijke verbeteringen zijn:

  • Meer mobiele ondersteuning. Met Infor Learning Management kunnen organisaties nu ingebouwde of zelfgemaakte HTML5-templates gebruiken om zo mobile learning op Apple iOS-apparaten mogelijk te maken.
  • Minder administratieve werkzaamheden bij de verspreiding van content. Versie 9.0 maakt de creatie van distributieregels voor cursussen mogelijk zodat ze automatisch kunnen worden toegewezen aan gebruikers op basis van gebruikersprofielen – waardoor de ervaring persoonlijker en efficiënter wordt.
  • Een betere tracking van trainingen, waardoor organisaties meer inzicht hebben.
  • Extra taalondersteuning, zoals in het Indonesisch, Koreaans, Maleis, Spaans (Mexico), Thai en Vietnamees.

Charles Cagle, senior vice president, HCM Operations bij Infor

“Een goed opgeleid team staat aan de basis van een succesvolle organisatie. Door geavanceerde leermiddelen te implementeren kunnen organisaties de prestaties van hun mensen op de werkvloer aanzienlijk verbeteren, wat directe invloed heeft op de resultaten. Infor blijft investeren in zijn human capital management-oplossingen zodat onze klanten beschikken over toonaangevende technologie om dagelijkse taken te stroomlijnen en zo concurrerend op de markt te blijven.”

Voor meer informatie, zie: http://www.infor.com/product_summary/hcm/learning-management/