Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, introduceert vandaag Infor Enterprise Asset Management (EAM) Analytics. De applicatie maakt gebruik van Infor BI 10x, zodat Infor EAM-klanten gemakkelijker, systematisch en geautomatiseerd gegevens en trends kunnen analyseren. Verder kunnen klanten accuratere beslissingen nemen dankzij verbeterd inzicht en voordeel behalen uit applied business intelligence (BI) en datavisualisatie. Infor EAM Analytics wordt samen geïntroduceerd met de nieuwste versie van Infor EAM Mobile, een innovatieve applicatie voor de Apple™ iPad. Beide applicaties zijn ontwikkeld om EAM-gebruikers te voorzien van een uniforme gebruikerservaring en de benodigde tools om hun bedrijfsprocessen te verbeteren.

“Het verkrijgen van intelligente inzichten die in realtime beheerd kunnen worden, ongeacht de locatie, zijn essentiële elementen voor het succes van onze EAM-klanten,” zegt Kevin Price, product director van Infor EAM. “Infor EAM Analytics biedt het noodzakelijke BI-niveau en Infor EAM Mobile de mobiliteit om bedrijfscontinuïteit te waarborgen.”

Overzicht

  • Multidimensionale data. Flexibele grafieken en schaalbare toegang zorgen ervoor dat klanten beschikken over de benodigde tools om rapportages te bekijken vanuit verschillende locaties.
  • Verrijkte gebruikerservaring. Vasthoudend aan de grondslag van gebruiksvriendelijkheid verbindt Infor EAM Analytics de gebruikerservaring met de thema’s van Infor10x.
  • Focus op mobiliteit. De nieuwste versie van Infor EAM Mobile is gericht op het bieden van een sterke mate van bruikbaarheid terwijl tegelijkertijd functionaliteiten worden geboden om de gebruikerservaring te verrijken. Verbeteringen van de iPad-app om voor optimale prestaties te zorgen, omvatten: gebruikergedefinieerde velden, synchronisatiemogelijkheden, scannen en widgets. Het grootste voordeel voor EAM-gebruikers is misschien wel de focus van Infor op mobiliteit. De oplossing is zodanig ontworpen is dat geen middleware van derden nodig is en tegemoetkomt aan de eisen van de markt en klanten een goede mobiele ervaring biedt.

“Infor EAM Analytics biedt onze klanten de mogelijkheid geselecteerde data te analyseren,” zegt Jan Gahde, senior product manager, Infor BI. “Het gebruik van onze BI-technologie om realtime analyses te beheren en samen te werken, zijn belangrijk voor het succes en speelt in op de behoeften van de meeste bedrijven.”

Extra informatie

Bron: Infor Benelux