Nieuwe versie Infor LN helpt aanpassingen en implementatiekosten te verminderen en de gebruikerservaring en productiviteit te verbeteren

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt een verbeterde versie van Infor LN aan, die diepere verticale en micro-verticale functionaliteiten biedt en de noodzaak voor duur maatwerk terugdringt. Infor LN vormt de ruggengraat voor bedrijven in de sectoren automotive, luchtvaart & defensie, hightech en de maakindustrie, en is nu multi-tenant om de specifieke industriebehoeften van Infor CloudSuites te ondersteunen. Omdat Infor gelooft dat geen twee clouds hetzelfde zijn, kent de nieuwste versie van Infor LN een op maat gemaakte aanpak en helpt de oplossing klanten te focussen op de unieke productiebehoeften van hun organisatie.

De nieuwe versie omvat een aantal functionele verbeteringen voor orderbeheer, facturatie, inkoop, magazijnbeheer, projectplanning en kwaliteitsmanagement. Infor LN is een enterprise resource planning (ERP) oplossing die alles, van ontwerp tot de levering, beheert met een gespecialiseerde out-of-the-box aanpak die is afgestemd op specifieke branches of micro-verticals. Infor LN is beschikbaar via een cloud-hosted of on-premise versie. De vernieuwde gebruikerservaring is door Hook & Loop, Infor’s interne ontwerpbureau, ontworpen.

De belangrijkste functies:

  • Belangrijke ERP-upgrades – Een belangrijke verbetering omvat de afhandeling van voorraad in quarantaine (afgekeurde items), inspecties en kwaliteitstracking via het serienummer van het product. Het inkoopproces is voorzien van een nieuw aanvraagformulier, dat samen met Hook & Loop is ontworpen. Kopers kunnen zodoende een weloverwogen keuze maken bij de selectie van een leverancier en het aanvraagproces versnellen. De krediet- en doorberekeningsfuncties hebben tot doel de handmatige facturatieprocessen te verminderen. Documenten, zoals facturen en orderbevestigingen, kunnen nu automatisch en direct naar klanten en leveranciers worden gemaild. Dit kan bijdragen aan het verminderen van de personeelsbehoefte.
  • Branchespecifieke verbeteringen – Micro-verticale verbeteringen zijn aan het product toegevoegd om de functionaliteiten af te stemmen op de branchespecifieke behoeften. Voor fabrikanten omvat Infor LN nu de product configuration management (PCM) tool, die grafische productconfiguratie mogelijk maakt. De after-market service support-functie is ook herzien om de planning, prijsstelling en de afhandeling van klantonderdelen te stimuleren. In combinatie met de onlangs verbeterde auditing-maatregelen biedt Infor LN gebruikers nu betere controle. Voor klanten in de automobielsector zijn specifieke procedures voor kwaliteitsmanagement ingebouwd om de prijsstelling van materialen te ondersteunen.
  • Vernieuwde gebruikerservaring – De nieuwste versie van Infor LN biedt een betere gebruikerservaring. Infor LN maakt nu gebruik van HTML 5 in combinatie metInfor Ming.le™, een sociaal samenwerkingsplatform. De combinatie van een verbeterde gebruikerservaring en meer intuïtieve workflows kan helpen om vele dagelijkse uitdagingen te verlichten en een betere besluitvorming te ondersteunen.

IDC quote
“De investeringen van Infor zijn essentieel voor de transitie die fabrikanten zouden moeten maken in het moderniseren van hun applicaties en bedrijfsarchitectuur,” aldus Kimberly Knickle, Practice Director, en Robert Parker, Group Vice President bij International Data Corporation (IDC).1

Infor quote
“Klanten komen naar ons toe met specifieke micro-verticale behoeftes, om zo de bedrijfsvoering te verbeteren. En hoewel vele uitdagingen vergelijkbaar zijn, willen ze onze software niet op maat aanpassen zodat het aan hun branchespecifieke eisen voldoet. De nieuwste versie van Infor LN is daarom geoptimaliseerd en biedt een op maat gemaakte aanpak om de operationele efficiëntie voor discrete fabrikanten te verbeteren,” zegt Edward Talerico, industry director bij Infor. “Infor biedt op zorgvuldige wijze een aanpak die ontwikkeld is om te voldoen aan de eisen van specifieke micro-verticale sectoren, ongedachte hun grootte of budget.”

1 IDC Manufacturing Insights, “Perspective: Infor’s 2014 Approach to Serving Manufacturing,” Doc# MI249526, June 2014.

Bron: Infor