Infor

Infor kiest voor Salesforce Platform om klanten, partners en medewerkers op een volledig nieuwe manier te verbinden

Barneveld  – 15 jan, 2013

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt aan dat de Interaction Advisor binnenkort beschikbaar is op het Salesforce Platform, het toonaangevende cloudplatform voor zakelijke sociale en mobiele apps. Door gebruik te maken van de geavanceerde decision engine van Interaction Advisor kunnen Salesforce-gebruikers persoonlijk reageren en op intelligente wijze dankzij de snelheid van social media. Belangrijkste winst is de verbeterde loyaliteit van klanten. Grote organisaties hebben dankzij de Infor Epiphany Interaction Advisor suite hun conversie kunnen verbeteren alsmede de resultaten met cross-selling.

Quotes

  • “In de huidige concurrerende markt is de mogelijkheid om snel een persoonlijke boodschap door te geven en klanten te benaderen via meerdere kanalen waaronder mobiel en social essentieel voor het in stand houden en uitbreiden van bedrijfsactiviteiten”, aldus MJ Crabbe-Barberis, global CRM product marketing director bij Infor. “Salesforce-gebruikers kunnen nu de complexiteiten die voortkomen uit het synchroniseren van cross-selling en rententie programma’s via verschillende contactmomenten en mobiele platformen beter beheren. Zodoende kunnen ze tijd besparen, betrouwbare consistentie realiseren en de acceptatie van voorstellen – en dus omzet – verhogen.”
  • “De toekomst van enterprise apps is: social, mobiel en connected”, aldus Ron Huddleston, senior vice president, ISV & Channel bij salesforce.com. “Partners zoals Infor, zetten de kracht van het Salesforce Platform in en voorzien klanten van instrumenten waarmee ze de successen in het sociale tijdperk kunnen versnellen.”

Product functies
Interaction Advisor combineert historische, persoonlijke en contextuele gegevens om real-time klantprofielen samen te stellen. Gebruikers kunnen die profielen inzetten om toekomstige voorkeuren en het gedrag van klanten te voorspellen. Door deze voorspellende analyses en cross-channel business rules te combineren heeft Interaction Advisor grote impact op het interactiemoment tussen bedrijven en klanten. Dankzij de closed-loop response tracking meet de applicatie bovendien het resultaat van iedere interactie en is aanpassing voor het volgende contactmoment mogelijk om de effectiviteit te verbeteren.

Interaction Advisor is volledig in de cloud gebouwd op het Salesforce Platform. Gebruikers hebben toegang tot krachtige functionaliteiten om de communicatie te verbeteren en sneller beslissingen te nemen.

Beschikbaarheid
Interaction Advisor is vanaf 31 januari 2013 beschikbaar.

Over Salesforce Platform en de AppExchange
Het Salesforce Platform is een van de meest betrouwbare en uitgebreide cloudplatformen in de wereld voor het bouwen van sociale en mobiele cloud apps. Het ondersteunt Salesforce CRM en klanten realiseerden meer dan 2,3 miljoen op maat gemaakt apps. Partners in het ecosysteem zijn goed voor meer dan 1.700 apps. Sociale apps die gebouwd zijn op het Salesforce Platform kunnen makkelijk gedistributeerd en verkocht worden via salesforce.com’sAppExchange.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 194 landen helpt hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruikmaken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.