Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de Infor Implementation Accelerator voor Infor M3. Hiermee kunnen organisaties sneller geïntegreerde oplossingen implementeren op basis van voorgedefinieerde configuraties. Implementation Accelerators zijn een set vooraf geconfigureerde brancheoplossingen die zijn gebaseerd op de nieuwste versie van de Infor-applicatiesuites. Deze suites zijn ontworpen om klanten in specifieke verticale branches belangrijke applicatieprocessen te bieden, zowel in de cloud als on-premise, en om de implementatietijden, risico’s en kosten te verminderen.

De Implementation Accelerator for Distribution voor Infor M3 komt tegemoet aan de behoeften van bedrijven die werken in een snel veranderende omgeving, waar klantenservice van groot belang is. Deze oplossing is speciaal afgestemd op een distributeur met een buy-hold-sell businessmodel of met een hybride sell-source-ship model. Infor M3 is een gecentraliseerde multi-country, multi-lingual multi-currency, multi-company, multi-siteoplossing met de flexibiliteit om zich aan veranderende zakelijke behoeften aan te passen. Het biedt flexibiliteit in het beheren van mixed-mode en complexe omgevingen, met een diepe branchespecifieke functionaliteit.

Toonaangevende processen die op voorhand zijn gebouwd, zorgen voor een grotere kans op bedrijfsvooruitgang door organisaties te helpen om sneller rendement op investeringen te ontvangen. Het gebruik van een Implementation Accelerator vermindert de implementatiekosten en de risico’s en biedt sneller voordelen.

“Wij willen dat onze klanten succesvol zijn en daar hebben ze technologie voor nodig waar ze snel mee aan de slag kunnen, waarmee ze verbeteringen in bedrijfsprocessen zien en die een goede ROI biedt,” zegt Andy Berry, general manager en vice president Distribution bij Infor. “De Infor Implementation Accelerators biedt onze klanten de juiste tools om hun bedrijf te ondersteunen, maar zijn ook gebouwd om het bedrijf verder te ontwikkelen en flexibel te zijn indien behoeftes veranderen.”

Bron: Infor