Cloud-gebaseerde, slimme software gebruikt big data en machine-learning om bedrijven concurrentievoordeel en kostenbesparingen te bieden

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, introduceert Infor Dynamic Science Labs, een nieuwe interne organisatie die zich richt op het samenvoegen van machine-learning en big data analytics in Infor-applicaties, waardoor ze snel, slim, schaalbaar en elegant worden. Het gebruik van big data wordt hiermee voor bedrijven bereikbaar.

Applicaties afkomstig uit de Infor Dynamic Science Labs gaan verder dan het verzamelen, rapporteren en verspreiden van informatie. Ze anticiperen op problemen en reageren met oplossingen, leggen kansen bloot, doen aanbevelingen over de volgende stappen en helpen bij het beantwoorden van de meest prangende vragen van een organisatie.

“Het gebruiken van big data is vandaag de dag een luxe, maar zal snel een noodzaak worden voor bedrijven die concurrerend willen blijven. Een transformatie die zich snel zal voltrekken,” zegt Duncan Angove, president van Infor. “Infor erkent dat de meeste bedrijven niet in staat zijn om de hardware en het operationele onderzoekspersoneel te bekostigen om zo te profiteren van hun data. Daarom bouwt Infor Dynamic Science Labs machine-learning direct in onze cloud-applicaties in en maakt deze beschikbaar als onderdeel van het abonnement.”

Infor maakt met de oprichting van Infor Dynamic Science Labs als in-house afdeling van wetenschap een kerncompetentie. De afdeling wordt geleid door Dr. Ziad Nejmeldeen, een softwareveteraan met een PhD van het Massachusetts Institute of Technology. De Infor Dynamic Science Labs zijn gevestigd in Cambridge, Massachusetts waar het team wetenschappers, wiskundigen, ingenieurs en economen samenbrengt om bedrijven te helpen bij het nemen van beslissingen met behulp van de voorspellende kracht van de wetenschap.

 

Bron: Infor