Cloud-applicaties bieden meer flexibiliteit tegen lagere kosten

Infor CloudSuite FashionInfor, een leverancier van bedrijfssoftware, introduceert Infor CloudSuite Fashion. Modebedrijven krijgen hiermee toegang tot bedrijfskritische applicaties binnen de cloudomgeving. Infor CloudSuite Fashion bouwt voort op Infor’s aanbod op Amazon Web Services (AWS) en combineert prachtige software met rijke productlevenscyclusbeheer, inkoop, productie, klantordermanagement, supply chain en finance functionaliteiten. Via een flexibel abonnementsmodel kunnen klanten hun IT-uitgaven aanzienlijk verlagen, terwijl ze door de systeemtransparantie blijven profiteren van een helder overzicht over de wereldwijde waardeketen voor alle belangrijke aandeelhouders.

Infor CloudSuite Fashion biedt kleine tot grote mode-, kleding-, schoenen-, accessoires- en textielbedrijven een volledige suite van hulpmiddelen om het hele modeproces te beheren: van ontwerp, ontwikkeling en inkoop tot productie, distributie, klantenservice en financiën. Het gebruik van cloud-gebaseerde applicaties kan helpen de investeringen in IT aanzienlijk te verlagen en stelt gebruikers in staat om snel real-time gegevens te delen, zoals productiespecificaties, verkoopopbrengsten, productieplannen en klanteninformatie. Hierdoor zullen teams uiteindelijk efficiënter zijn en meer samenwerken.

Infor CloudSuite Fashion biedt toegang tot branchespecifieke analyses die eindgebruikers voorzien van belangrijke prestatie-indicatoren via een unieke gebruikersinterface die gebruikmaakt van Infor ION, een middleware platform, en Infor Ming.le, een sociaal samenwerkingsplatform. Deze verbeteringen ondersteunen wereldwijde supply chains door gebruikers de mogelijkheid te bieden om gegevens real-time op elk moment en vanaf elke locatie te bekijken.

Klanten ervaren een snellere ROI (Return On Investment) en lagere TCO (Total Cost of Ownership) dankzij het maandelijkse cloud-abonnement. Infor CloudSuite Fashion is kosteneffectiever dan traditionele kapitaalinvesteringen in on premise IT aangezien er geen noodzaak is om extra on-site servers, hardware, besturingssystemen of databases aan te schaffen, of om extra IT-personeel te huren.

“De mode-industrie is een industrie die zich snel moet aanpassen aan prijsfluctuaties, klantbehoeftes en regelgeving – en dit kan per regio verschillen,” zegt Bob McKee, industry strategy director Fashion bij Infor. “Infor CloudSuite Fashion is een strategische aanwinst voor organisaties die in deze industrie opereren omdat het verschillende afdelingen en locaties beter met elkaar verbindt. De branchespecifieke applicaties bieden de functionaliteit die nodig is om beter te voldoen aan veranderende klantbehoeftes, een nauwkeuriger beheer van de value chain logistics en het efficiënter uitvoeren van dagelijkse taken.”

Infor zet de expertise en schaalvoordelen van Amazon Web Services in door gebruik te maken van de AWS Cloud en biedt toegang tot hulpmiddelen. AWS levert wereldwijd diensten in 10 regio’s, met 25 Availability Zones en 51 Amazon CloudFront Edge locaties.

Bron: Infor