Infor Cloudsuite ClinicalInfor kondigt een nieuwe cloud-gebaseerde analyseoplossing aan, Infor CloudSuite Clinical. De oplossing is deze herfst beschikbaar en is ontwikkeld voor organisaties in de gezondheidszorg, zoals leveranciers van medische apparatuur, die betere interoperabiliteit wensen. Deze organisaties ervaren problemen met het uitwisselen en verzamelen van gegevens omdat ze ongelijksoortig zijn en van verschillende operationele en klinische platforms komen. In de Infor CloudSuite Clinical is hier extra aandacht aan besteed, zodat gegevens gebruikt kunnen worden voor het verbeteren van de gezondheid, terwijl de zorg betaalbaar blijft en gezondheidszorgorganisaties kunnen blijven bestaan. Infor CloudSuite Clinical maakt onderdeel uit van Infor’s portfolio met oplossingen voor de gezondheidszorg.

Barry P. Chaiken, MD chief medical information officer bij Infor:

“Het verbeteren van de gezondheid van mensen is uitermate belangrijk en staat op de agenda van allerlei partijen. Het managementteam en IT-managers worden echter overweldigd met een explosie aan gegevens en hebben moeite om de ROI van de implementatie van elektronische patiëntendossiers te bewijzen. Met een interoperabiliteits- en uitwisselingsplatform voor het verzamelen, opslaan, analyseren en tonen van gestructureerde en ongestructureerde klinische, zakelijke en operationele gegevens, loopt Infor voor op traditionele klinische data repository– en warehouse-oplossingen.”

Met CloudSuite Clinical kunnen organisaties gegevens van verschillende gezondheidszorgapplicaties met elkaar verbinden, data verzamelen en opslaan in de oorspronkelijke vorm. Op die manier kan de kracht van nieuwe gegevensmodellen gebruikt worden om data zinvol te maken en in te zetten voor secundaire toepassingen. De oplossing helpt organisaties in de gezondheidszorg bij het bieden van kwaliteitszorg, het effectief engageren van patiënten en het bevorderen van de welzijn. Zorgaanbieders kunnen medische dossiers bekijken, besluitvormers kunnen alle relevante gegevens op één plek verzamelen, en een arts kan in de behoeften van zijn patiënten voorzien dankzij geïndividualiseerde begeleiding. Infor biedt tevens een gestandaardiseerde API zodat applicaties snel ontwikkeld kunnen worden.

Chaiken vervolgt:

“In tegenstelling tot traditionele EHR-, HIE- en Data Warehouse-leveranciers integreert en aggregeert CloudSuite Clinical verschillende soorten klinische, zakelijke en operationele gegevens van diverse bronnen. Dankzij de opslag van gegevens en geavanceerde analyses is het platform een bron van betrouwbare informatie.”

Bron: Infor.